Prvi 1063 pregleda 26. svibnja 2019.

Saamo Petraa priznala koga bira: Doris Stanković ili Gloriju?

saamopetraa/instagram

Najpopularnija domaća youtuberica Saamo Petraa odgovorila je na 24 paprena pitanja i otkrila neke stvari koje dosad o njoj možda nisi znao.

Ponovno su je, na samom početku, pitali zašto si je odabrala nadimak 'Saamo Petraa', ali nije htjela puno otkrivati, već je rekla da razlog piše u njezinoj novoj knjizi Buntovnica, ljubavnica, diva.

Kako ignorirati hejtere?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun is also a star 💫

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

Nakon toga Petra je dala savjet svima oko toga kako ignorirati hejtere. "Fokusirajte se na sebe i radite", poručuje.

Gloria ili Doris?

Kad su je pitali tko joj je uzor, kao iz topa je odgovorila da je to njezina mama, a na pitanje koga bira od svojih YouTub kolegica - Gloriju Berger ili Doris Stanković, Petra nije odgovorila diplomatski, kako bi to većina vjerojatno napravila, nego je priznala da ipak bira Gloriju. 

Naravno, nije to mislila ni na kakav loš način, već isključivo zato što je mnogo duže poznaje nego što poznaje Doris, ali ih obje voli i podržava.

Što je još priznala i je li joj na koje pitanje bilo preneugodno odgovoriti, pogledaj u videu:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opaaaaa....