Prvi 1327 pregleda 15. siječnja 2020.

Sad je i službeno, stiže treća sezona serije 'You'

younetflix/instagram

Jedva čekamo vidjeti kakve nas bizarne situacije očekuju u novoj sezoni...

Sad je i službeno. Serija 'You', o kojoj cijeli svijet priča posljednjih tjedana, dobiva 3. sezonu na Netflixu. I da, Penn Badgley i Victoria Pedretti se vraćaju i u novoj sezoni.

"Treća sezona serije imat će deset epizoda i trebala bi izaći 2021. godine. Zvijezde Penn Badgley i Victoria Pedretti oboje se vraćaju i u novoj sezoni", javlja Variety.

Joe je i dalje Joe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lol ok joe.........

Objavu dijeli YOU (@younetflix)

Jedna od kreatorica serije, Sera Gamble, izjavila je kako će Joe i dalje biti Joe, a objasnila je i onu kontroverznu scenu iz druge sezone (nećemo spoilati vama koji još niste pogledali seriju)!

"Mislim da je najvažnije od svega što smo zadnjom scenom dobili uvid u to da je Joe i dalje Joe i da to za njega neće biti nimalo lijepo... Vidimo da i dalje nije naučio kako mu nova osoba u koju se zaljubi ne može pomoći u tome kakva je osoba", objasnila je.

'Vrata su otvorena za sve likove'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See you soon, neighbor. YOU S3 is coming.

Objavu dijeli YOU (@younetflix)

Sera je otkrila kako se u trećoj sezoni vraća i nekima omiljen lik, Ellie. "Ellie je i dalje u njegovu životu. On joj šalje novac, ona njega mrzi. Ali on joj šalje novac. Tako da, ta nam vrata i dalje ostaju otvorena...", kaže te dodaje kako su "vrata otvorena i za sve ostale likove."

Hmm, baš nas zanima hoće li se vratiti netko od koga to uopće ne očekujemo i u kakve će se nepromišljene nevolje Joe opet uvaliti. Ali najviše od svega nas zanima kako će funkcionirati njegov zajednički život s Love.

No, morat ćemo se još malo načekati do izlaska nove sezone. Još barem godinu dana...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?