Prvi 744 pregleda 14. listopada 2019.

Sada je i službeno: Miley Cyrus i Cody Simpson su par

screenshot/instagram

"Biti u vezi s nekim tko ti je pravi prijatelj je blagoslov", rekao je glazbenik.

Miley Cyrus nedavno je sve iznenadila razvodom od Liama Hemswortha, a zatim je imala i jednomjesečnu vezu s blogericom Kaitlynn Carter. Nedugo poslije završila je u bolnici i svima dala do znanja da je, bez obzira na to, ona opet sretna. Naime, Miley Cyrus u vezi je s australskim pjevačem Codyjem Simpsonom, javlja Her.

Jako su sretni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just had an epiphany it cost me 50 at Tiffany’s.

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

"Jako sam sretan, mi smo jako sretni! Ona je jako strastvena oko toga što radi, kao i ja i zato se tako dobro slažemo", rekao je Cody za američki časopis PEOPLE.

Glazbenike se prvi put povezalo početkom mjeseca, nakon što su viđeni kako se ljube u Los Angelesu. Oboje tvrde da su već dugo prijatelji, ali čini se kako su napokon priznali da se između njih događa i nešto više.

Biti u vezi s prijateljicom je blagoslov

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OCTOBER 1st was LIT 🎃

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

"U vezi sam s prijateljicom, to je novost u mojim vezama. Biti u vezi s nekim tko ti je prijatelj je zapravo blagoslov", zaključio je Cody. Awwww, slatko! Nadamo se da će ova veza potrajati ipak malo duže od njene prethodne...

 

Prijavi se na prvi hip-hop talent show u regiji, Rap Camp, i postani rap zvijezda! Od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju još samo danas!

 | Autor:

Tvoja reakcija?