Prvi 1127 pregleda 27. siječnja 2023.

Samanta iz 'Ljubav je na selu' tražila dečka novoj emisiji

24sata video

Samanta i Ante novi su par u 'Spoju na slijepo'. Raspravljali su o djeci, idealnim partnerima, a kako je spoj završio, saznajte na YouTube kanalu 24sata

Prijavio sam se jer sam uvijek za neko nova iskustvo. Treba u životu uvijek nešto novo probati, rekao je Ante na samom početku upoznavanja sa Samantom. Samantu je publika već mogla gledati u showu 'Ljubav je na selu', a sada je ljubav odlučila potražiti i u našem showu 'Spoj na slijepo'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prilikom upoznavanja, Ante je rekao da je on umjetnički tip, a Samanta kaže da je ona umjetnički tip. Iako su djelovali malo pod tremom, razgovor je dosta ugodno tekao. 

"Prvi dojam o tebi mi je da si mi poznata. Negdje sam te već vidio, ali zadovoljan sam koga sam dobio", komentirao je Ante.

Naša voditeljica i seksologinja Marina Krleža na temelju toga je zaključila da je onda Samanta odradila dobar posao youtuberice i umjetnice ako su je muškarci zapamtili.

Nakon što im je ponestalo tema za razgovor, donijeli smo im zdjelicu iz koje su izvlačili razna pitanja i izazove.

POGLEDAJTE ŠTO ZAGREPČANI KAŽU DA JE 'RED FLAG' NA PRVOM SPOJU:

@24sata ‘Imam iskustva s tim iz Legije stranaca’ 😂 #redflag #date #prvispoj #24sata #balkan #hrvatska ♬ original sound - 24sata

"Ne volim djecu i ne bih imala djecu", priznala je Samanta, a Anti to nije bilo jasno pa joj je odmah uzvratio:

"Meni je to nepojmljivo. Nemoj se uvrijediti, ali što tebi znači da kad dođeš kući s posla i nitko te ne dočeka. Ujutro kada se probudiš i nema nikoga da te probudi. Je li to za tebe sloboda ili samoća?", rekao joj je Ante.

Samanta mu je objasnila da bi imala muža i neku životinju, ali djecu ne želi. Kaže da joj ne bi smetalo da muškarac s kojim je u vezi već ima djecu, ali ne želi svoju. Ante se ni tu nije složio i rekao je da ne bi bio sa ženom koja ima svoju djecu.

"Ti toliko zagovaraš djecu, a smeta ti ako žena već ima djecu", rekla mu je Samanta.

Nakon što su prošli temu s djecom, jedno su drugome objasnili koji su im idealni tipovi partnera. Došlo je između njih i do rasprave o 'anališu', odnosno analnom seksu, o kojem je Samanta snimila video na svom YouTube kanalu.

Pogledajte video:

 

Tvoja reakcija?