Prvi 2367 pregleda 04. prosinca 2023.

Sami ste i želite pronaći partnera? Evo kako!

canva

Idete u šetnju ili izlazak s prijateljima i pritom želite nekoga upoznati? Možda će vam u društvu to teže poći za rukom.

Mnogi ljudi žele stvoriti nova prijateljstva ili upoznati budućeg partnera u izlasku, a u tom istom izlasku se nalaze okruženi svojim prijateljima. Prema Davidu Wygantu, savjetniku za veze i upoznavanja, stupanje u kontakt s novim ljudima nije baš jednostavno i učinkovito u društvu.

Kada ste u društvu prijatelja, uvijek se tamo nalazi barem jedna osoba koja nije raspoložena ili koja traži svojevrsnu pomoć od vas. U tim situacijama vi kao prijatelji toj osobi dajete potpunu pažnju i ne možete pozornost usmjeriti na druge stvari i osobe koje vas okružuju.

 | Autor: Canva Canva

David Wygant iz tog razloga savjetuje da, ukoliko želimo upoznati nekog novog i uvesti ga u svoj život, ponekad vrijeme provodimo sami. Tada nam je sva pozornost usmjerena na nas same i ljude koji nas zanimaju. 

Također, na taj je način puno lakše započeti razgovor sa strancima, gdje god se nalazili.

Vikend je savršeno vrijeme koje možete posvetiti sebi i provođenju trenutaka sami sa sobom. Tko zna koga ćete sresti u šetnji parkom ili u trgovini, piše YourTango.

Tvoja reakcija?