Prvi KORONA VIRUS 1125 pregleda 23. ožujka 2020.

Samo na JoomBoosu: Ministar odgovara na vaša pitanja!

Borna Filic/Pixsell

Nakon odgode razgovora s ministrom zbog potresa koji je u nedjelju pogodio zagrebačko područje, ministar Vili Beroš obratit će se javnosti uživo putem YouTube JoomBoos kanala sutra u 11:30 sati. Slali ste svoja pitanja na naš Instagram, a ministar će sutra na njih odgovoriti.

Ministar zdravstva Vili Beroš gostuje sutra u 11:30 u live prijenosu na JoomBoos YouTube kanalu. Ministar će odgovarati na pitanja fanova JoomBoosa koji su mu ista slali na JoomBoosovom Instagram profilu. Publika će dobiti odgovore na svoja pitanja i saznati sve što ih zanima o krizi nastaloj zbog epidemije korona virusa u Hrvatskoj.

Odgovor na pitanja koja ste slali na Instagram

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

Live s ministrom vodit će novinar 24sata Ivan Pandžić, a ministar Beroš će odgovarati na pitanja. Ministar zdravstva obratit će se mladima putem najjačeg medija za mladež i odgovoriti im o svim pitanjima i nedoumicama koje ih muče o korona virusu.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Hvala vam na svim pitanjima koja ste slali. Prikupili smo ih koliko god smo mogli, a odgovor na sva najvažnija pitanja dobit ćete sutra u 11:30 na JoomBoos YouTube kanalu. Pratite nas!

Tvoja reakcija?