Prvi 1397 pregleda 04. veljače 2018.

Samo za najhrabrije: U Kini su izgradili stakleni most dug 488 metra

Instagram@world___mnm

Najduži stakleni most na svijetu ima 488 metara, a njime kroče samo najhrabriji. Drugi plaču, histeriziraju i vuku se po podu...

Most dug 488 metara nadvio se nad 430 metara širokim i 218 metara dubokim kanjonom Zhangjiajie u kineskoj provinciji Hunan. Ovaj most sadrži 1077 staklenih panela i teži 70 tona. Iako je dizajniran da na njemu može stajati 3000 ljudi, zbog sigurnosti ipak se taj broj ograničio na 600.

Sa 488 metara duljine, ovo je najduži stakleni most na svijetu, a dodatno uzbuđenje ili strah urokuje i to što se njiše dok po njemu hodaju ljudi.

Ovaj most barem ne može uzrokovati infarkt. Naime drugi stakleni most obavija se oko Zmajeve litice. Na visini od 1179 metara dijelovi mosta pucaju pod nogama prolaznika.

Kao da nije dovoljno strašno da si na toj visini na staklu, još ti staklo sada i puca pod nogama. Ovaj most zvijezda je viralnih videa upravo zbog te "provokacije", a kako to izgleda pogledajte na videu.

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • miroslav27

    Ja bih probao
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Hahahha zamisli da hodas i pocne pucati. Pa umrla bi!