Prvi 158 pregleda 23. ožujka 2023.

Samsung uređaji dostupni su za narudžbu uz super poklon!

promo

Tjedan dana nakon službenog predstavljanja, Samsung Galaxy A54 5G i A34 5G pametni telefoni od sada su dostupni za narudžbu u Hrvatskoj unutar posebnog promotivnog razdoblja, gdje narudžbom jednog od uređaja dobivate Galaxy Buds Live slušalice na poklon. Riječ je o novim modelima iz popularne Galaxy A serije koji donose osvježeni dizajn, svjetliji zaslon, unaprijeđene kamere i dugotrajniju bateriju, osiguravajući novu razinu korisničkog iskustva

Fantastična kamera u atraktivnom dizajnu

 | Autor: promo promo

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni donose nevjerojatno moćan sustav kamera koji se koristi vodećom Samsung Nightography tehnologijom i AI mogućnostima kamere što korisnicima omogućava stvaranje visokokvalitetnih, detaljnih fotografija. Dodatno, unaprijeđena optička stabilizacija slike (OIS) i digitalna video stabilizacija slike (VDIS) osigurat će snimanje čistih videozapisa bez podrhtavanja i zamućivanja sadržaja, dok je Night Mode način rada odlična značajka za uhvatiti detalje u tamnim svjetlosnim uvjetima. Isto tako, Galaxy A54 5G ima prednju kameru od 32MP  - idealnu za selfieje ili videopozive, a poboljšani su i alati za uređivanje fotografija zahvaljujući kojima korisnici, po prvi put ikad na Galaxy A seriji, mogu s lakoćom ukloniti neželjene sjene i odsjaje.

 | Autor: promo promo

Osim naprednih mogućnosti kamera, donose i osvježeni izgled koji obuhvaća vrhunsku završnu obradu, minimalistički dizajn kamere i elegantni okvir što odlično zaokružuje vizualni identitet ovih pametnih telefona. Također, novu Galaxy A seriju karakteriziraju dvije energične boje – svjetlozelena i svjetloljubičasta, dok je Galaxy A54 5G još dostupan u crnoj i bijeloj boji, a Galaxy A34 5G u crnoj te srebrnoj boji.

Izdržljivost, moćne performanse i sigurnost na prvom mjestu 

 | Autor: promo promo

Nova Galaxy A serija pametnih telefona donosi velike, ali i svijetlije zaslone. Oba uređaja sadrže Super AMOLED zaslone čija veličina iznosi 6.4-inča na Galaxy A54 5G i 6.6-inča na Galaxy A34 5G pametnom telefonu. Poboljšana je i Vision Booster tehnologija koja omogućava odličnu vidljivost na zaslonu, čak i pod jakim sunčevim svjetlom, dok brzina osvježavanja od 120Hz osigurava korisnicima moćne performanse te brzo i glatko iskustvo korištenja. Također, Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni omogućavaju korisnicima da bezbrižno uživaju u omiljenim sadržajima zahvaljujući dugotrajnim baterijama od 5000mAh. 

 | Autor: promo promo

Novi uređaji iz Galaxy A serije dolaze i s naprednim sigurnosnim značajkama – Samsung Knox platformom koja pruža visoku razinu mobilne sigurnosti i čuva sve osjetljive podatke korisnika. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G nude korisnicima jednostavan pregled aplikacija i njihovih aktivnosti kroz Nadzornu ploču za sigurnost i privatnost, dok Private Share značajka donosi sigurno dijeljenje osobnih i povjerljivih informacija sa željenim primateljima uz vremenski limit i onemogućeno snimanje zaslona. Osim toga, uz oba uređaja korisnici imaju pristup najnovijem softveru i sigurnosnim opcijama zahvaljujući kontinuiranim OS ažuriranjima do četiri generacije i pet godina sigurnosnih ažuriranja. 

Naručite odmah!

 | Autor: promo promo

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni od sada su dostupni u Hrvatskoj unutar posebnog promotivnom razdoblja, gdje uz narudžbu jednog od uređaja dobivate Galaxy Buds Live slušalice na poklon. Promocija traje do 9.4.2023., a za više informacija posjetite link.

Tvoja reakcija?