Prvi 2001 pregleda 09. studenoga 2021.

Sarah J. Parker odgovorila na kritike, a Kanye ima novu curu?

Scott Garfitt/Steven Bergman/Press Association/PIXSELL

Ovih dana u svijetu slavnih zaista se događa mnogo toga, stoga smo vam izdvojili one najintrigantnije i najuzbudljivije vijesti. Kakve kritike prima Sarah Jessica Parker, tko je Kanyeova nova djevojka i koga su paparazzi uhvatili u razmjeni strastvenog poljupca, pročitajte u nastavku

Sarah Jessica Parker odgovorila na kritike na račun svog izgleda u novoj seriji

Već i ptice na grani znaju da nas u prosincu ove godine očekuje nastavak serije 'Sex and the City' pod nazivom 'And just like that...' u kojemu ponovno pratimo Carrie Bradshaw i njezine prijateljice kako se, na sebi svojstven način, nose s ljubavnim i životnim problemima. No, ovaj put su omiljene djevojke u 50-im godinama svog života.

Iako su reakcije na 'And just like that...' većinom pozitivne i mnogi jedva čekaju da serija napokon ugleda svjetlo dana, uvijek postoje oni koji to oduševljenje baš i ne dijele. No, ovaj put se ne radi o 'hejtu' potencijalne radnje u seriji nego o izgledu glavne glumice, Sarah Jessice Parker. Naime, mnogima smeta to što više ne izgleda kao da ima 25 godina i što ima sijedu kosu te poneku boru, piše Women's Health

"Pročitala sam toliko seksističkih komentara o nama, protagonisticama serije, koji nikada ne bi bili upućeni nekom muškarcu", rekla je Sarah za Vogue i dodala kako je samo primjećivala komentare "sijeda kosa, sijeda kosa, sijeda kosa! Ona ima sijedu kosu?!".

"Na društvenim mrežama uvijek netko ima nešto za reći. Ima previše bora. Nema dovoljno bora. Čini se da ljudi zaista ne žele da drugi budu zadovoljni samim sobom", dodala je i upitala se: Zar da prestanem starjeti? 

Camila Cabello napravila prvu tetovažu - na neobičnom mjestu!

Pjevačica Camila Cabello na svom je Instagram profilu objavila kako je napravila svoju prvu tetovažu i objasnila je njeno značenje, piše Elite Daily. Tetovaža se nalazi na sredini njenog vrata i prikazuje mali jednostavni krug od užeta. Camila je objasnila da je ova tetovaža inspirirana njenom omiljenom knjigom "Braiding Sweetgrass" Robina Walla Kimmerera pa je i opis ispod fotke započela citatom iz te knjige. "Riječ ekologija izvedena je od grčke riječi 'oikos' što znači dom", napisala je.

Dodala je još kako je ta knjiga promijenila njen život. "Nakon što sam je pročitala, znala sam da više nikada na naš planet i sve njegove stanovnike neću gledati istim očima. Naučila me je tome da kada mi liječimo Zemlju da ona liječi i nas".

Sviđa li vam se Camilina tetovaža? 

Kanye ima novu curu? 

S obzirom na to da cijeli svijet naveliko šuška o tome da su komičar Pete Davidson i reality zvijezda Kim Kardashian u vezi, vrijeme je da se malo počne šuškati i o njezinom bivšem suprugu, Kanyeu Westu, jer se čini da i on ima novu djevojku. Naime, Kanye je sve češće viđen u društvu manekenke Vinetrie (22), a prije nekoliko dana su zajedno gledali košarkašku utakmicu i činilo se da se prilično dobro zabavljaju, piše Elite Daily. Također, ovo nije prvi put da se njih dvoje druže, jer je Vinetria prošle nedjelje bila na Kanyeovoj tradicionalnoj nedjeljnoj službi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VINETRIA (@vinetrria)

Mislite li da bi Kanye i Vinetria mogli biti dobar par? 

Ariana Grande lansira svoj beauty brend

Još u rujnu ove godine pjevačica Ariana Grande najavila je da lansira svoj beauty brend naziva 'r.e.m. Beauty', a danas je stigla vijest kako će prvi proizvodi ovog brenda svjetlo dana ugledati 12. studenog, piše Elite Daily. No, svi proizvodi neće biti odjednom pušteni u prodaju nego će izlaziti u četiri faze. Prva faza će se zvati 'Ultraviolet' i sastojat će se od tuša za oči, olovke za oči, maskare, umjetnih trepavica, tekućeg sjenila, sjajila za usne, mat ruža za usne, highlightera i tri palete sjenila. 

Cijena svih proizvoda iz ove kolekcije bit će između 15 i 24 dolara, dakle između 100 i 160 kuna. Prihvatljivo, zar ne!?

J. Lo i Ben Affleck razmijenili strastveni poljubac

Jennifer Lopez i Ben Affleck većinu su jeseni proveli razdvojeni jer su zbog prirode svog posla morali boraviti u različitim državama (Jennifer u Kanadi, Ben u Teksasu), ali su ovaj vikend ipak uspjeli provesti zajedno. A da, unatoč razdvojenosti, njihova ljubav ne jenjava, ovaj dvojac nam je dokazao strastvenim poljupcem na aerodromu u Los Angelesu, piše Elle. U ovom su ih strastvenom trenutku, naravno, uhvatili paparazzi.

"Organiziraju svoje rasporede na način da su sigurni da se mogu vidjeti svakih nekoliko dana. Prilično su zaposleni, ali uvijek nađu vremena jedno za drugo", rekao je jedan izvor za E! Awww...

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?