Prvi 391 pregleda 21. prosinca 2018.

Kako do savršenog blagdanskog spoja sa simpom?

fashiongoalsz@instagram

Ne propusti priliku za spoj u pravo vrijeme

Možda je tvoj prvi, prvi spoj odavno prošao, ali ne zaboravi kako je svaki sljedeći s novom osobom, zapravo opet prvi spoj! U svakom slučaju, radi se o stresnom događaju uoči kojeg danima razmišljaš što bi sve moglo krenuti po zlu i to je jedini scenarij u tvojoj glavi. Jer, baš tu večer imat ćeš nešto među zubima, spotaknuti ćeš se, zaflekati se sa svime što dotakneš i izgubit ćeš dar govora! Vrijeme je da takvim mislima staneš na kraj i prepustiš se nezaboravnom dejtu! Kako bi bila sigurnija u sebe, inspirirani božićnim ugođajem, nudimo ti 8 savjeta kako imati savršeni spoj u ovo čarobno vrijeme.

1. Preuzmi inicijativu

Ako je simpatija pozvala tebe van- super! Tvojoj sreći sigurno nema kraja. Ali ako nije, nemoj se ustručavati da ti pozoveš njega! Prošlo je vrijeme kada su samo dečki bili ti koji su zaduženi za prvi korak!

via GIPHY

2. Požuri 

Ako se već neko vrijeme premišljaš, požuri. Nema savršenijeg trenutka za poziv na dejt nego što je to vrijeme adventa! Božićni ugođaj je sam po sebi romantičan i budi posebne osjećaje, još ako si s osobom koja ti se sviđa- pun pogodak. Nazovi simpatiju i predloži mu odlazak u grad.

3. Pozdravi ga zgrljajem

Kad se nađete, odmah kreni prema njemu s namjerom da se kratko i energično zagrlite. Na taj način ćeš izbjeći onaj awkward moment miksa pozdrava: mahanja, rukovanja, zagrljaja i poljubca u obraz. Poznato?

via GIPHY

4. Predloži da odete nešto pojesti

Nakon pozdrava, kratko ga pitaj kako je, a razgovor nastavite na adventskim kućicama uz hranu i piće! Možeš predložiti da ti platiš, i, iako ti možda ne dopusti, cijenit će tvoju gestu.

5. Osiguraj se u startu

Pojesti?? Sigurno se pitaš kako to mislimo pojesti!? Pa na adventskim kućicama se može naći samo hrana koja je potencijalna katastrofa za kaput! Svi oni kečapi, majoneze, senfovi... Polako! Odmah na početku možeš reći kako si nespretna i kako ćeš se sigurno pokapati. Na taj načinćeš se osigurati u startu, ispasti simpatična, a i ukoliko se starno to dogodi- možete se samo smijati. Isto vrijedi za sve spomenute moguće katastrfe. Ako se smiješ sama sebi može se samo smijati s tobom, a ne tebi.

via GIPHY

6. Razgovarajte

Između sve te hrane i pića nađite i vremena za razgovor. Iako ti se sad možda čini da ne znaš o čemu bi pričali, samo opušteno. Teme će dolaziti same od sebe, časna riječ! Važno je samo da se ne zaneseš u razgovoru o samoj sebi, već da i njemu daš prostora da priča.

7. Odvedi ga na klizanje

Ako u vašem mjestu postoji klizalište, obavezno ga odvedi na klizanje. To je odlična prilika za držanje za ruke, a ako ne znate klizati, odlična prilika i za puno smijeha.

via GIPHY

8. Pripremi se za pozdrav

Na kraju večeri, prije pozdrava, slijedi opet awkward moment! Kako se pozdraviti? Ako si stekla dojam da mu se stvarno sviđaš, ali vidiš da je on sramežljiv, možeš ga poljubiti. Ukoliko nisi sigurna, a on ništa ne poduzima, ponudi mu prijateljski zagrljaj. Možda mu samo treba malo vremena da mu se slegnu dojmovi.

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Awww bas dobre ideje