Prvi 2535 pregleda 02. siječnja 2019.

Saznaj što ti je horoskop pripremio za ostatak dana

Pixabay

Ako ne znaš kako bi današnji dan mogao završiti, mi ti donosimo neke mogućnosti.

Danasšnji horoskop koji odnosi Your Tango uzima u obzir Sunce u Jarcu i Mjesec u Strijelcu. Pogledaj što danas to znači za tvoj horoskopski znak.

Ovan

Ovan, ne propustite vidjeti avanturu ispred sebe. Prošlost je iza vas. Usredotočite se na stvari koje su važne, na ono što će vam donijeti konkretne rezultate. Možete se osloniti na činjenice, ali također zapamtite kako je i intuicija ta na koju se nekada treba osloniti.

Bik

Osjetit ćete poticaj za neki novi korak, i možda ćete konačno osjetiti i da vam se energija vraća natrag u potpunosti. Uronite čitanje knjiga. Saznajte nešto novo i radite nešto što će zaposliti vaš um.

Blizanci

U redu je davati sve od sebe i davati drugima, ali u redu je zadržati i nešto za sebe. Danas vas čekaju iznenadni troškovi koji bi vam mogli stvarati probleme.

Rak

Danas vaš partner ili prijatelji mogu spomenuti neke stvari iz prošlosti koje bi mogle ugroziti vaše raspoloženje. Zapamtite kako nije prošlost ta koja vas određuje već budućnost i glavu gore!

Lav

U procesu ste kada vam tijelo i um dolaze u sklad i sve sjeda na svoje mjesto. U tom procesu bi mogli imati osjećaj kako vam treba podrška, no zapravo ste vi ti koji bi trenutno bili odlična podrška drugom.

Djevica

Ako niste još do sada, danas je dan kada ćete shvatiti kako se sreća ne nalazi na cilju, već na putu do njega. Naučit ćete uživati u malim stvarima i biti zahvalni na njima.

Vaga

Danas bi se mogli naći u situaciji kada ćete shvatiti volite li više voditi ili biti vođeni što je velika stvar, pogotovo pri odabiru profesije.

Škorpion

Danas je odličan dan za zaradu. Zato, ako vidite bilo kakvu priliku za dodatni džeparac, obavezno prihvatite!

Strijelac

Najvažnije je samom sebi biti pravi prijatelj. Zato danas uzmite večer za sebe i uživajte. Stalno pomaganje i slušanje drugih iscrpljuje, zato nedajte nikome da vas ometa.

Jarac

Danas bi u školi mogli doživjeti nešto jako zanimljivo. Isto tako, danas bi se mogli naći u situaciji da istovremeno morate obavljati više zadataka. Baš u to vrijeme bi mogli doživjeti trenutak prosvjetljenja.

Vodenjak

Uživajte u trenutku i ništa ne prepuštajte slučaju. Neka danas ona: "Od sutra ću" ne bude slučaj. Obavite sve što trebaste danas.

Ribe

Danas ćete naučiti nešto iz tuđe pogreške. Zapamtite to i budite zahvalni da niste morali naučiti iz vlastite. 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Wooot