Prvi Videostar 1303 pregleda 21. studenoga 2018.

Saznaj sve o omiljenoj Doris: Na što je spremna za pobjedu?

davidsen_media / doris stankovic / instagram

Doris Stanković je dio Petrinog tima i jedna je od omiljenijih kandidatkinja među fanovima. U kratkom Q&A-ju saznaj neke zanimljivosti o njoj!

Doris se dosad već pokazala kao potpuno otkačena, opuštena i spontana djevojka kojoj nije problem otići u dućan u pidžami niti se snimiti kako to radi. Pravi je tip za youtubera, a na što je sve spremna za pobjedu na Videostaru i tko su joj uzori saznaj u nastavku!

1. Na što si sve spremna za pobjedu na Videostaru?

Za pobjedu na Videostaru spremna sam na nove izazove.

2. Koja je najluđa stvar koju bi napravila za YouTube video? Koja ti je granica? Što nikad ne bi napravila?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heaven is a place on earth with you

Objavu dijeli Don't follow me,I'm lost too (@doris.stankovic)

Najluđu stvar koju bih napravila za youtube video je "bungee jumping", ako je potrebno. To nikada nisam radila,ali imam veliku želju. Granica mi je balans ludog i normalnog. Ne želim otići u krajnost ludog, većmi je granica u ravnoteži. Prihvatljiva zdravom razumu,a pomalo odskače od njega. Nikad za video ne bih pogazila svoje dostojanstvo.

3. Tko su ti domaći, a tko strani uzori od poznatih faca? Zašto?

Najviše se divim hrvatskom youtuberu Dennisu Domianu. Smatram da je on jedna posebna kategorija iznad svih youtubera na našem području. Najkreativniji je, ima raznolike videe koje prikazuje na različite zabavne načine. Svojim humorom, vedrinom i pozitivnošću daleko premašuje sva očekivanja jednog youtubera. Osim njega, volim jako i youtubere poput: "SaamoPetraa","TheSikrt","Zakon Braće","Andrija Jo", "DJOTAFREESTYLE","Huligani iz gimnazije","Baka prase" i drugi. Od stranih youtubera najviše volim kanal "KianAndJc". Presmiješni su mi obojica, jako su pristupačni i čini mi se kad njih gledam kao da vidim sebe u muškom obliku. Uostalom, Jc ima kovrčavu kosu, a to mi je skriveni fetiš što se tiče muških, tako da imaju dodatan plus.

4. Opiši najneugodniju situaciju koja ti se dogodila u životu? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞

Objavu dijeli Don't follow me,I'm lost too (@doris.stankovic)

Kad sam imala oko 13-14 godina bila sam u izviđačima. Bio je organiziran za vikend susret izviđača iz cijele županije u jednoj osječkoj srednjoj školi. Cijeli dan smo imali organiziran program,a navečer smo svi spavali u dvorani škole u vrećama za spavanje. Ujutro sam trebala dežurati zajedno s prijateljem. Navila sam si budilicu u 6, ultra rano sam se htjela dići. I naravno, kao i obično, budilicu nisam čula. Ali, čuli su je svi ljudi u dvorani. Jedna žena mi je čak uzela mobitel i izvadila bateriju iz njega jer mi je zvonio svake 2 minute. Najgore je od svega toga što me nitko nije mogao probuditi, a ja se ničega toga ne sjećam. Svi su me čudno gledali kad sam se digla jer naravno, moja ih je budilica probudila u rano jutro, a nisu mogli ponovno zaspati. (P.s. nisam dežurala).

5. Po čemu se izdvajaš od preostalih finalista ovogodišnjeg Videostara? 

Od drugih finalista ovogodišnjeg Videostara izdvajam se po tome što sam svestrana. Većina finalista se mogu oslikati u već postojećim članovima JoomBoosa, dok gledajući na moj content (u što se ubrajaju skečevi, prank call, slime videa, challengei) je nešto drugačije što bi osvježilo i sami JoomBoos.

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Doris je carica <3