Prvi 716 pregleda 24. listopada 2019.

Sedam filmova koji za Božić stižu na Netflix

instagram/christmasmovies

Što je Božić bez maratona sladunjavih filmova? Nove filmske naslove donosi Netflix i znamo da ćete ih svi gledati!

Ovi filmovi ispuniti će vas drugačijim osjećajem Božića. 

Holiday in the Wild

U studenom, točnije 1. studenog, na Netflixu možete pogledati film 'Holiday in the Wild' u kojem pratimo Kate Conrad iz New Yorka kojoj se svijet u kratkom roku preokrene naglavačke. Njezin suprug odlučio ju je napustiti netom prije nego što su krenuli na drugi medeni mjesec na safari u Afriku. Shrvana Kate je na kraju na putovanje otišla sama i ondje je, nakon slomljenog srca, ponovo pronašla razlog za život.

The Knight Before Christmas

Film 'The Knight Before Christmas' možete pogledati od 28. studenog. U njemu glume Vanessa Hudgens i Josh Whitehouse. Ona glumi učiteljicu koja je razočarana u ljubav, dok je on doslovno zapeo u krivom vremenu. Naime, on je srednjovjekovni vitez kojeg ona mora spasiti. 

Let it Snow

Od 8. studenog prikazuje se film 'Let it Snow'. U filmu snježna oluja pogađa gradić Waffle Town u Americi. Tijekom oluje, pratimo grupu srednjoškolaca koji rade sve što i drugi mladi u njihovim godinama, traže ljubav i prijateljstvo. To uspijevaju i ostvariti zahvaljujući pop zvijezdi, grupi natjecateljskih plesača, ukradenoj bačvi i misterioznoj ženi pokrivenoj limenom folijom. Da, znamo da vam ovo sve ne zvuči logično, ali kad pogledate film, bit će vam jasnije...

Klaus

Film 'Klaus' pogledajte od 15. studenog. U filmu pratimo Jespera, najgoreg studenta poštanske akademije, koji je smješten na smrznuti otok iznad Artičkog kruga, gdje mještani jedva razmjenjuju riječi, a kamoli pisma. Taman kada je mislio odustati i vratiti se, Jesper se sprijateljio s lokalnom učiteljicom Alvom i Klausom, tajanstvenim stolarom koji živi sam u kabini prepunoj igračaka. Neobična prijateljstva polako su vratila osmijeh u grad Smeerensburg. 

Merry Happy Whatever

Od 28. studenog pogledajte film 'Merry Happy Whatever' koji prati Dona Quinna koji daje sve od sebe da uravnoteži stres praznika sa zahtjevima svoje obitelji koja, opet, daje sve od sebe da upravlja njime. Kada se najmlađa kći Emmy vrati kući iz Los Angelesa s novim dečkom, glazbenikom Mattom, Donovo uvjerenje da 'postoji Quinnov put...i pogrešan put' stavlja se na kušnju. 

Sugar Rush Christmas

Hunter March, Candace Nelson i Adriano Zumbo pridružit će se sucima Tiffani Thiessen, Lizi Koshy, Donaldu Skehanu, Jeanine Mason, Amirah Kassem i Meryl Davis u specijalu 'Sugar Rush Christmas' od 29. studenog. Tijekom šest epizoda božićne tematike, suci pomažu kandidatima u spremanju (i jedenju) ukusnih poslastica i odlučuju tko treba osvojiti nagradu od 10.000 dolara. 

A Christmas Prince: The Royal Baby

Film 'A Christmas Prince: The Royal Baby' na Netflix dolazi 5. prosinca i vodi vas u Aldoviju gdje je ukraden neprocjenjivi artefakt, što dovodi u opasnost 600-godišnje sveto primirje među narodnima. Pratimo Amber koja mora otkriti lopova prije nego što sat otkuca ponoć. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

But on a much more serious note... 🚨 December 5th 🎄👶🏼

A post shared by Rose McIver (@imrosemciver) on

S kime ćeš gledati ove filmove za Božić?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?