Prvi 941 pregleda 10. srpnja 2019.

Sedam puta kad su poznati izgubili živce

louddesignsstudio/instagram

Izdvojili smo ti sedam situacija u kojima su zvijezde izgubile živce, a kamere su sve zabilježile. A možda su ipak trebali ostati smireni...

Koliko puta ti se dogodilo da potpuno izgubiš živce? Puno? Srećom, nisi poznata osoba i te trenutke nisu zabilježile kamere. No, ove zvijezde nisu bile te sreće pa su trenuci u kojima su oni potpuno 'poludjeli' ostali zabilježeni i postali viralni. Izdvojili smo ti njih sedam, a za neke od njih možda ranije nisi ni znao.

1. Kad je Britney Spears obrijala glavu i napala paparazza kišobranom

Ovo je vjerojatno najpoznatiji celebrity breakdown u povijesti i mnogi ga se i dan danas sjete. Britney Spears je, već obrijane glave, bila na putu do svog bivšeg, Kevina Federlinea, kako bi vidjela svoju djecu. On ju je odbio, a paparazzi su sve to snimili.

Osim što je bila ljuta na njega, oni su je dodatno razbjesnili pa ih je napala zelenim kišobranom. Paparazzo je uspio zadržati kišobran te ga je dao na aukciju, a prihode obećao dati u dobrotvorne svrhe. Od nemilog događaja Britney je postala izvor za brojne memeove. 

2. Kanye West na dodjeli VMA nagrada

Ovo je jedan od najawkward trenutaka zabilježenih kamerom, a uživo su ga gledali milijuni. Ukratko, 2009. godine na dodjeli VMA nagrada u kategoriji za najbolji spot pobjedu je odnijela tada 19-godišnja Taylor Swift. Kanyeu Westu se to nije svidjelo pa je odlučio prekinuti njezin govor, uzeti joj mikrofon i održati svoj.

U sve je upetljao i Beyonce jer se njemu više sviđao njezin spot i smatrao je da je ona zaslužila tu nagradu. Njegov čin se nikome nije svidio, a Beyonce je kasnije ponovno pozvala Taylor na pozornicu. Iako se on više puta ispričao, nitko mu to očigledno nikada neće zaboraviti.

3. Lindsay Lohan u sudnici

Također velika inspiracija za memeove je ovaj trenutak u sudnici kad je sutkinja pročitala presudu Lindsay Lohan. Nekoć perspektivna i veoma talentirana mlada glumica i pjevačica vozila je nekoliko puta pod utjecajem alkohola i nekoliko puta bila uhićena.

Kad je čula presudu rasplakala se, a sve su snimile kamere. Otada se navodno oporavila iako je bila u zatvoru više puta, a sada ima svoj show na MTV-ju. Bravo, Lindsay!

4. Justin Bieber napao paparazze

Justin je 2013. napao paparazza u Londonu. Svi mediji su to prenijeli, a tko zna što bi se dogodilo da u blizini nije bio njegov zaštiar. Noć prije pjevač je završio u bolnici jer je na koncecrtu imao problema s disanjem. Baš nije bio njegov dan...

Kasnije se o situaciji oglasio i na Twitteru, a paparazzo ga je navodno izazvao time što ga je vrijeđao. To je Justina razbjesnilo pa je izašao iz kombija i htio se potući s njime. Srećom, ništa ozbiljnije se nije dogodilo. Samo se malo osramotio.

5. Beyonceina sestra Solange napala Jay Zja u dizalu

Svijet jako dobro pamti napad Solange na Jay Zja. Iako ovo nisu zabilježili paparazzi, jesu nadzorne kamere. Naime, nakon Met gale, sada već davne 2014. godine, Beyonce, Solange i Jay Z zajedno su ušli u dizalo. Solange je zatim počela napadati pjevača i udarati ga.

Pokušavao ju je spriječiti da ga udari, a razdvojio ih je tjelohranitelj. Za to vrijeme je Beyonce sve promatrala sa strane i nije se uplitala. Okeej, čudno...

Postoji nekoliko teorija zašto ga je napala, ali nijedna nije potvrđena. Možda ga je napala jer ne poštuje njegovu sestru, možda jer ga ne voli... Nitko zapravo ne zna. No, ono što znamo jest da su se nakon incidenta sestre odvezle jednim taksijem, a pjevač drugim.

6. Chis Brown otišao iz live emisije i razbio prozor

Ovo nije još jedan klasični meltdown. Svima je poznato da je Chris Brown davno napao i istukao bivšu djevojku Rihannu. Kad su ga u emisiji 'Good morning America' pitali o incidentu, Brown je rasparao svoju majicu, bacio stolicu kroz prozor i izjurio sa seta.

Kasnije se ispričao, ali još jednom je dokazao kako ne zna baš najbolje kontrolirati svoj bijes. Otada je valjda naučio lekciju jer većih incidenata nije imao. Sva sreća.

7. Tom Cruise i incident kod Oprah

Poznati glumac je prije 13 godina gostovao u Oprahinoj emisiji. Kad ga je pitala o njegovoj sada već bivšoj supruzi, počeo je skakati po kauču. Neki su mislili da je riječ o zaljubljenosti, ali drugi pak da je riječ o nečemu drugom. Ludilu...

Bilo kako bilo, glumac se nakon svega ispričao i rekao da je bio previše entuzijastičan pa je zato tako odreagirao. Mi ćemo ipak vjerovati da je bila riječ o zaljubljenosti...

A ti #samoopušteno...

Nadamo se da se nećeš zateći u sličnim situacijama kao ovi celebrityji, jer su neke od ovih situacija zauvijek zabilježile karijere navedenih zvijezda. Da su se barem pokušali suzdržati i ponavljali si mantru #SAMOOPUŠTENO, tko zna, možda bi ih svijet pamtio samo po ljepšim stvarima...

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Janom po najvišim standardima JoomBoos native studija.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    sjecam se nekih haahha ovo s taylor, omg :D