Prvi 3737 pregleda 01. veljače 2019.

Seksi horoskop: Lava čeka nešto super, Bika baš i ne

couple/instagram

Saznaj kakav će ti biti ljubavni život do kraja vikenda

OVAN

Imat ćeš puno energije i osjećat ćeš se jako seksi, osobito krajem tjedna i za vikend. Kombinacija strasti i energije će te izluditi ako ju na neki način ne izbaciš iz sebe. Vikend će ti biti pun zabave i flerta, a osjećaji će ti se produbiti i biti intenzivniji. Savršeno je vrijeme da se družiš sa svojim partnerom, da isprobate nove stvari i istražite nova mjesta.

BIK

Bit ćeš opterećen poslom u petak pa ćeš vikend htjeti provesti sam. U nedjelju ćeš se već osjećati bolje i htjet ćeš malo intimnosti sa svojim partnerom. Bit ćeš emocionalan, a odnosi s drugima bit će ti produbljeniji i intimniji. Najbolje da se prvo fokusiraš na posao, pa onda pusti da tvoj život preuzme romantika. 

BLIZANCI

Super vikend je pred tobom. Ako izađeš u petak van, vrlo je moguće da naletiš na nekoga tko ti se sviđa, da pronađeš novu simpu ili da se ludo zabaviš s partnerom. Vrijeme je da isprobaš nešto novo u svom ljubavnom životu. U utorak ćeš se posvađati s partnerom što ti može otkriti nešto novo o sebi.

RAK

Želiš ostati kod kuće, ali pozovi nekog da se mazi s tobom i pod toplom dekicom gleda serije. U nedjelju ćeš se osjećti bolje i imat ćep više energije, te ćeš krenuti u potragu za novim ljubavnim partnerom.

LAV

Ovaj vikend bit će ti pun povezivanja s drugima,  a u petak ćeš posebno imati sreće. Osjećaš više samopouzdanja nego ikad prije, a imaš toliko energije da probija krov. Ne moraš se ni truditi da se zabaviš ovaj tjedan, samo izađi van. Još uvijek si dosta zapslen, zato se fokusiraj na pojedinačne odnose s drugima i uzmi vremena za odmor. 

DJEVICA

Ljubavni život ti se u zadnje vrijeme usporio. Nema nenadanih iznenađenja u vezama, ali te ostatk tjedna čekaju neke promjene. Shvatit ćeš da možda cijelo vrijeme pristupaš vezama potpuno krivo. Ne možeš idealizirati druge, praviti budalu od sebe jer stvraš nerealnu sliku o njima. Vrijeme je da prestaneš gledati veze iz nerealnog kuta. Shvati veze malo ozbiljnije i stvari realnu sliku da se ne razočaraš. 

VAGA

Osjećaš socijalnu, flertovsku i ljubavnu vibru, zato je vrijeme da se povežeš s prijateljima ili upustiš u romansu. Možda ti se baš ovaj tjedan promjeni status veze, a sve zahvaljujući nekom novom koga ćeš upoznati. S druge strane, tvoji preoptimistični pogledi na svijet mogu te dovesti u nevolju u vezi. 

ŠKORPION

Petak ti donosi puno emocija, a u nedjelju se vraćaš u ravnotežu. Tvoj znak je najviše seksualan pa dobivaš priliku biti intiman i produbiti vezu. Ostat ćeš kod kuće i biti više introvertan nego inače, ali ne na loš način, samo ćeš biti smiren. Pitat ćeš se koliko su realistični tvoji pogledi na ljubav.

STRIJELAC

Vikend će ti biti ispunjen romantikom i zabavom, a savršeno je vrijeme da sklopiš nove odnose koji se mogu pretvoriti u nešto više. Traži nekog tko ti se sviđa broj, možda završiš sa zabavom za jednu večer, a možda u vezi. Bit ćeš čudljiv pa radije provedi malo vremena na samo, ali utorak donosi bolju vibru. Razmišljat ćeš o vezama i možda se ipak odlučiš upustiti u tako nešto.

JARAC

Ovaj vikend ćeš ostati duže na poslu. U nedjelju ćeš e fokusirati na socijaliziranje, a s drugima ćeš se intimnije povezati. Jako si fokusiran na veze i otkrit ćeš nešto novo o svom ljubavnom životu. Postat ćeš emocionalno otvoreniji, zato bi trebao prestati tražiti toliko puno u vezama. Ako se otvoriš, tvoj partner će ti moći dati više.

VODENJAK

Tvoj vikend bit će oličan jer su ti otvorene zone socializacije i zabave. Imaš puno energije i samopouzdanja, privlačiš svu pozornost i možda zaradiš i koji spoj! Javit će ti se osoba koju si upoznao za vikend, ali ne s najboljim vijestima. jedan korak si bliže velikoj promjeni u tvom ljubavnom životu. 

RIBE

Fokusiran si na intimnu vezu sa svojim partnerom, a spavaćoj sobi si stravstveniji. Nećeš znati kako riječima izraziti kako se osjećaš pa ćeš u utorak eksplodirati i sve izbrbljati. Vjerojatno ćeš shvatiti da si nečime povrijedio partnera. Vrijeme je da se otvoriš i razgovaraš.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaaa