Prvi 4826 pregleda 25. listopada 2019.

Selena brani Hailey od hejt komentara: 'Prestanite!'

haileybieber/selenagomez/instagram

"Ako ste moji obožavatelji, ja vas molim da ne budete bezobrazni i okrutni prema drugima, molim vas", stala je Selena u obranu Hailey.

Selena Gomez je u srijedu objavila novi sing 'Lose You to Love Me' u kojem pjeva o propalim ljubavnim vezama i sve dodatno iznenadila još jednim hit singlom 'Look at Her Now'. U drugoj pjesmi Selena pjeva o ponovnom 'rođenju'. 

Pjesme su o Justinu?

"Te dvije pjesme govore o uzdizanju iz pepela, o isključivanju 'galame' i življenju života po vlastitim pravilima", rekla je Selena. No neki obožavatelji misle kako u pjesmi 'Lose You to Love Me' pjeva o bivšem dečku, Justinu Bieberu, koji se nedavno oženio za Hailey Baldwin. 

Fanovi napali Hailey

No drama nije stala tu. Nakon što je pjesma izašla, Hailey je na Instagram storyju objavila pjesmu 'I'll Kill You' ('Ubit ću te') i Instagram je 'eksplodirao'. Obožavatelji su uvjereni kako je Hailey to posvetila Seleni.

Hailey se kasnije javila i objasnila da to nije posvetila Seleni i da nikad ne bi nešto tako ružno rekla ni za koga, pa tako ni za nju. A sad je i Selena stala u Haileyinu obranu od hejt komentara interneta, koji su krenuli upravo od objave spornog storyja.

Selena stala na kraj tračevima

"Drago mi je da pjesma dobro prolazi, ali nisam za to da 'spuštate' druge žene i djevojke. Prestanite to raditi", zaključila je Selena, pritom, naravno, misleći na Hailey. Awww, baš lijepo što je ovako zrelo odreagirala. Zapravo, obje su zrelo odreagirale.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?