Prvi 1576 pregleda 28. siječnja 2020.

Selena emotivna zbog Demi: 'Hvala ti na ovome'

instagram/youtube

Na Instagramu je objavila fotku s Demina nastupa na Grammyjima i posvetila joj divnu poruku.

Demi Lovato mnoge je dirnula svojom emotivnom izvedbom pjesme 'Anyone' na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja. Tu je pjesmu napisala 2018. godine, svega nekoliko dana prije predoziranja zbog kojeg je završila u bolnici i umalo izgubila život. Sad joj se na hrabroj i emotivnoj izvedbi klanjaju mnogi kolege i obožavatelji, a među njima i njezina 'Disney' frendica, Selena Gomez, koja joj je posvetila lijepu objavu na Instagramu.

 | Autor: screenshot/selena gomez/instagram screenshot/selena gomez/instagram

"Voljela bih da postoje riječi kojima bih opisala koliko je lijep, inspirativan i zaslužen bio ovaj trenutak. Demi, toliko sam sretna zbog tebe. Hvala ti na tvojoj hrabrosti i snazi", napisala je Selena na Instagram storyju, gdje je, uz ovu poruku, objavila i Deminu fotografiju s nastupa.

Prije samog nastupa na pozornici, Demi je kratko ispričala koliko joj znači ova pjesma i činjenica da je može izvesti na pozornici Grammyja. 

"Sad kad slušam ovu pjesmu, sve mi više zvuči kao poziv upomoć. Sad kad razmislim, teško mi je vjerovati da nitko ranije nije čuo ovu pjesmu i pomislio: 'Idemo pomoći ovoj djevojci'. Snimila sam ovu pjesmu misleći da sam okej, ali očito nisam bila. Sad kad pomislim na to razdoblje, voljela bih da mogu vratiti vrijeme i sama pomoći toj verziji sebe", ispričala je Demi, piše Cosmopolitan.

A kako se vama svidjela njezina izvedba?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?