Prvi 740 pregleda 09. svibnja 2019.

Selena ima novog dečka?

dailyselenagomez_/instagram

Je li napokon zaboravila Justina?

Selena je u posljednje vrijeme jako zauzeta snimanjem spotova, organiziranjem rođendana, pa i dizajniranjem kupaćih kostima. Ono što nas sve posebno veseli jest snimanje nove glazbe! No, osim te poslovne strane, fanove ipak najviše zanima ima li u njenom životu uz brojne obveze i vremena za novog dečka ili je i dalje solo?

Kruže glasine kako Selena ima novog dečka, a sada za takve tračeve postoje i dokazi. Ove godine nije se pojavila na Met Gali jer je s prijateljima bila u Disneylandu. Ondje su je fanovi vidjeli kako se grli s nekim dečkom za kojeg sad, naravno, misle da je njezina nova ljubav.

via GIPHY

No, izvor je za People rekao kako je to samo njezin prijatelj. Ipak, nedavno je viđena i kako se druži s Niallom Horanom, pa su se fanovi opet zapitali je li to napokon potvrda onoga što se odavno sumnja. 

"Selena i Niall su prijatelji. Flertali su u prošlosti, ali Selena trenutno nije zainteresirana za veze", rekao je izvor za Hollywood Life. 

Iako su izvori bliski pjevačici negirali ove tračeve, sudeći po pisanju In Touch Weeklyja, u Seleninom životu ipak postoji misteriozni muškarac. Je li to možda dečko s kojim je viđena u Disneylandu ili netko drugi, možemo samo nagađati.

via GIPHY

Što ti misliš? Tko bi bio dobar dečko za Selenu?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma nije istinaa ovo, samo nagađanja...