Prvi 167 pregleda 19. rujna 2017.

Selena: Preglasna sam pa zbog toga upadam u probleme

Poznatu pjevačicu Selenu Gomez ni transplantacija nije zaustavila da i dalje osvaja svijet. Iako sama nema pojma zašto je toliko ljudi prati na Instagramu, to sve iskorištavaju modne kompanije kojima je zaštitno lice.

Kraljica Instagrama, Selena Gomez na svom Instagram profilu im čak 127 milijuna pratitelja. Ako ju pitate kako se to dogodilo, reći će da nema pojma. 

via GIPHY

- Ja stvarno ne razumijem kako sam postala tako popularna na Instagramu. Stvarno mi nije jasno kako se to dogodilo. Ja samo volim Instagram i to je to - rekla je Selena za The Business of Fashion Professional.

Dodaje i kako je razlog svemu tome možda ipak njena autentičnost. 

- Možda sam previše glasna i realna pa s vremena na vrijeme upadnem u probleme. Ali mislim da se ljudima sviđa ta autentičnost čak i kad ju ne predstavljam na taj način. Nemam formulu i ne razmišljam o rekordima pa se možda zato ovo i događa - objašnjava.

via GIPHY

Iako svi znamo da život na Instagramu je "friziran" i toliko uljepšan da gotovo i nema dodirnih točaka sa stvarnošću, često to zaboravljamo. A upravo to se ponekad događa i Seleni.

- Ponekad zaboravim da postoji stvaran svijet i moram se istrenirati da pola tih komentara uopće ne predstavljaju realnost- kaže Selena i dodaje da ih čita jer ih je netko ipak napisao, a pogađa je kada je netko zao prema njoj ili prema drugima. 

Selena zaštitno je lice brendova Louis Vuitton i Coach, a osim toga, odlučila je proširiti svoj modni portfolio. Pjevačica je na Instagramu objavila kako je postala zaštitno lice Pumine nove kolekcije. Ni manje ni više učinila je to sa sexy fotkom u sportskom grudnjaku i tajicama. Čini se da se Selena jako dobro oporavlja od nedavne bolesti, a i uvjereni smo da ćemo je opet moći gledati i slušati kao dosada. 

 

Officially a part of the fam @puma #pumapartner

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

 

 

Fearless talent and 👑 of Instagram joins the family. @selenagomez #DoYou

A post shared by PUMA (@puma) on

 

A osim toga, iz Pume su objavili i video koji nam pokazuje kako su se zabavljali dok su snimali kampanju.  Osim Selene, u prošlosti su s Pumom surađivali i Kylie i Rihanna.

 

 

 

Podijelite s nama u komentarima jeste li sretni zbog Seleninog povratka na scenu i kako vam se čini njena suradnja sa Pumom? 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?