Prvi 1668 pregleda 07. travnja 2020.

Selena progovorila o bolesti: 'Sada barem znam...'

selenagomez / instagram

Miley Cyrus već nekoliko tjedana svakodnevno vodi svoju emisiju putem Insta livea, gdje razgovara s mnogim slavnim prijateljima. Samo neke od javnih osoba s kojima je do sada razgovarala su Demi Lovato, Emily Osment te Hillary Duff, a dušu je kod nje otvorila i pjevačica Selena Gomez.

Dok je Demi Lovato putem Instagram Livea pratiteljima poslala poruku o važnosti prihvaćanja sebe i vlastitog tijela, a Emily Osment odgovorila na nekoliko škakljivih pitanja o snimanju serije Hannah Montana, Selena Gomez je kod Miley otvoreno progovorila o vrlo ozbiljnoj temi.

Kako piše Cosmopolitan, Selena je kod Miley govorila o tome kako je nedavno posjetila jednu od najboljih klinika za psihičke bolesti u Americi, gdje joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

'Napokon sam shvatila zašto se godinama osjećam tjeskobno'

via GIPHY

U razgovoru s Miley, Selena je otkrila kako ju je ta nova spoznaja istovremeno i šokirala, ali joj i mnogo toga olakšala.

"Osjećala sam se prestravljeno, ali mi je laknulo, jer sam napokon shvatila zašto sam toliko godina imala problema s tjeskobom i depresijom", ispričala je hrabro Selena.

Napokon o ovome otvoreno govori

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vulnerable ain’t easy believe me, but I go there 🖤

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Također, dodala je da nikada nije imala kompletnu svijest o ovoj bolesti, kao ni odgovore na mnoga pitanja koja su je mučila vezana uz njezino psihičko zdravlje.

"Drago mi je da sada napokon mogu otvoreno govoriti o ovom problemu o kojem se u društvu još uvijek ne govori dovoljno", zaključila je Selena.

Bravo, Selena! Ovo je jako hrabro!

Tvoja reakcija?