Prvi 329 pregleda 19. prosinca 2018.

Selena se i službeno vratila!

queenlena.fan / instagram

Njezina frendica objavila je par fotografija sa snježnog izleta na kojima je i Selena

Selena Gomez u rujnu ove godine najavila je da uzima predah od društvenih mreža i zaista je uopće nije bilo online. Tjednima nakon toga krenula su šuškanja o tome što radi kad nije na Instagramu, hoće li se uopće vratiti i zašto joj je uopće trebala pauza, a sad, nešto više od tri mjeseca kasnije, Selena se vratila!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

snow buds part 2 ❤️❤️❤️

Objavu dijeli CONZ (@connarfranklin)

Njezina frendica Connar Franklin objavila je nekoliko fotografija sa snježnog izleta, na kojima se Selena, ona i ostatak njihovih frendica zabavlja i uživa, piše Teen Vogue. Selena na fotkama izgleda prilično zadovoljno i sretno, a fanovi su, očekivano, fotke odmah obasipali komentarima olakšanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow buds part 3 ❤️❤️❤️

Objavu dijeli CONZ (@connarfranklin)

"Selena sjaji", "Srce mi je preskočilo otkucaj" i "Nedostajala si nam" samo su neki od njihovih komentara, ali i mi moramo priznati da nam je drago da se Sel vratila. Istina je da je bilo pomalo prazno bez nje. Što vi kažete?

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve