Prvi 1141 pregleda 15. siječnja 2019.

Selena se napokon vratila!

dailyselenagomez_/instagram

Pjevačica se oporavila i spremna je nastaviti sa životom!

Američka glumica i pjevačica, Selena Gomez, vratila se na društvene mreže i na Instagramu objavila dirljivo pismo svim svojim obožavateljima. Objavila je tri crno-bijele fotke u čijim je opisima objasnila s kojim se sve izazovima susrela u 2018. i kako ove godine planira nastaviti dalje. Kako piše Cosmopolitan, Selena je na Instagramu objavila:

"Prošlo je neko vrijeme otkako ste me zadnji puta čuli, no htjela sam vam svima čestitati sretnu Novu godinu i zahvaliti na ljubavi i podršci. Prošle godine puno sam radila na sebi, ali sam imala i puno izazova. No, upravo su ti izazovi ono što ti pokaže koliko zapravo možeš. Vjerujte mi, nije bilo lako, ali ponosna sam na ono što sam postala i veselim se 2019. Sve vas volim", napisala je Sel.

Prisjetimo se, Selena je hospitalizirana u listopadu prošle godine nakon što je doživjela emocionalni 'breakdown', piše Cosmopolitan.

Gomez je u bolnici dva puta završila i zbog komplikacija nakon transplantacije bubrega, a njeno zdravlje je bilo ozbiljno narušeno. Nakon izlaska iz bolnice u oporavku su joj pomogli prijatelji, među kojima i slavna Taylor Swift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20wineteen

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset ride ❤️

A post shared by Raquelle Stevens (@raquellestevens) on

Želimo Seleni zdraviju i bolju 2019. godinu! <3

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    konačnooooo <3