Prvi 2217 pregleda 14. rujna 2017.

Seleni Gomez transplantirali su bubreg najbolje prijateljice

instagram@selenagomez
Seleni Gomez transplantirali bubreg

Poznata pjevačica otkrila je na svom Instagram profilu kako je za vrijeme ljetnih mjeseci morala na transplantaciju bubrega.

Prije nekoliko godina Selena je dala do znanja fanovima kako njezin život nije baš tako savršen kako se čini. Naime, dijagnosticiran joj je lupus, autoimuna bolest zbog koje je morala uzeti pauzu u karijeri, a nekoliko puta morala se podvrgnuti i kemoterapiji

Selena je u četvrtak na Instagramu objavila post u kojem objašnjava da se nažalost dogodilo i ono najgore - zbog lupusa je bila neizbježna transplantacija bubrega. Poručila je kako je svjesna da duguje objašnjenje svojim fanovima, te razlog zbog kojeg nije bila aktivna na glazbenoj sceni zadnjih nekoliko mjeseci. 

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

- Ovim putem želim zahvaliti obitelji i nevjerojatnom timu liječnika za sve što su učinili za mene - napisala je Selena. Posebno se zahvalila prijateljici Franciji Raisi i poručila joj da je neizmjerno voli, nazivajući je ”sestrom”. Naime, Francia je upravo ta koja joj je donirala bubreg. 

Držimo fige da će se Selena u potpunosti oporaviti od operacije i naravno nastaviti sa stvaranjem fenomenalne glazbe. 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?