Prvi 624 pregleda 08. prosinca 2020.

Šetao Zagrebom i molio ljude: Želite li mi prodati psa?

joomboos

JoomBoosov youtuber Magic Leon u još jednom od svojih poznatih društvenih eksperimenata testirao je strpljenje građana Zagreba. Ovoga puta ih je na ulici molio da mu prodaju pse, za to im je nudio 1.000 eura

"Evo dat ću vam tisuću eura i još tisuću kuna, hoćete li mi onda prodati svog psa? Molim vas, preklinjem vas", uporan je bio Leon dok je prvu prolaznicu u Zagrebu molio da mu proda svog psića.

Gospođa mu je rekla da svog ljubimca ne bi prodala ni da joj ponudi 100 tisuća eura i bila je prilično uvjerljiva, baš kao i većina ostalih prolaznika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Leon je glumio da je izgubio psa svoje djevojke pa mu hitno mora pronaći zamjenu. 

"Čuvao sam psa curi i nestao mi je, a bio je baš ovakav, kao ovaj vaš. Biste li mi vi njega možda prodali, molim vas? Koliko god novaca tražite, ja ću vam dati", Leon je upitao jednu prolaznicu, a ona mu je odmah odbrusila. Naravno da mu nije htjela prodati psića.

 | Autor: joomboos joomboos

Ni s drugim prolaznicima nije imao puno više sreće. 

"Ne želim ti prodati svog psa, nema teoretske šanse. Oprosti, ali ta ljubav između ljubimca i vlasnika koja se na početku rodi je nezamjenjiva. Sorry", jasna je bila jedna Zagrepčanka. 

Taman dok je pomislio kako baš nitko neće nasjesti na njegove molbe, jedna je gospođa skoro popustila. Ona je čuvala psa svoje unuke i nije odmah odbila Leonov prijedlog.

 | Autor: joomboos joomboos

"Ja ti ne mogu ništa reći jer pas nije moj, ali mogu ti dati broj svoje unuke pa se ti čuj s njom", rekla mu je. 

Kako su reagirali ostali prolaznici i što su Leonu rekli kad im je priznao da ih samo malo zeza, pogledajte u novom društvenom eksperimentu samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?