Prvi 8 pregleda 03. siječnja 2016.

Sevka obožava Balmainovu haljinu iz H&M-a

Severina je dobila sve pohvale za izgled na dočeku nove godine u Dubrovniku
Sevka obožava Balmainovu haljinu iz H&M-a Sevka obožava Balmainovu haljinu iz H&M-a Sevka obožava Balmainovu haljinu iz H&M-a

U najpoželjnijoj haljini koja se prodavala u H&M za 3.500 kn, Severina se pojavila i na jednom javnom događanju u studenom

Pjevačica je zablistala na dočeku nove godine u Dubrovniku u Balmainovoj haljini koja se prodavala u H&M-u. Severini nije smetalo što se početkom studenog  pojavila na jednom javnom događanju u najtraženijoj haljini (cijena joj je bila 3.500 kn i rasprodala se u rekordnom roku) pa je Novu godinu dočekala u njoj. 

Sevka se i u studenom pojavila na jednom događanju u istoj haljini | Autor: Pixsell Pixsell

A jedan od najočekivanijih modnih događaja kako u svijetu tako i kod nas, bio je dolazak limitirane kolekcije omiljenog dizajnera sestara Kardashian za poznati komercijalni modni lanac – 'Balmain x H&M'. Kylie Jenner obožava haljinu kao i Sevka, pa ne čudi što ju je i ona odijenula nekoliko puta na javnim događanjima. 

Kylie Jenner obožava Balmainovu haljinu  | Autor: Pixsell Pixsell

A upravo je ta haljina najtraženiji komad iz kolekcije. Njezina cijena u internetskoj preprodaji dosezala je cijenu od 15.000 kn. 

Tvoja reakcija?