Prvi 253 pregleda 11. veljače 2019.

Sex Education: Nova Netflixova serija koju vrijedi pogledati

sexeducation/instagram

Sex među tinejdžerima je još uvijek tabu tema, a Netflix nam donosi genijalnu seriju koja progovara upravo o tome

Kako prenosi portal Glamour, ‘Sex Education’ nova je Netflixova serija koja je dostupna za gledanje od 11. siječnja i prati priču o Otisu, šesnaestogodišnjaku koji živi s majkom, seksualnom terapeutkinjom u prilično idiličnom britanskom mjestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the best is yet to... come 🍑🍆 sex education, jan 11, only on netflix.

A post shared by Sex Education (@sexeducation) on

S obzirom na njezinu profesiju i samu činjenicu da ona živi slobodnim seksualnim životom, često mijenja partnere i nikada ih ne skriva od Otisa, njihov odnos zna biti pomalo neugodan i nesvakodnevan.

Otis se početkom nove školske godine sprijatelji s pomalo buntovnom djevojkom Maeve, a vrlo brzo se u nju i zaljubi. Kako radnja odmiče, doznajemo da Otis ima dar slušanja i pomaganja drugim tinejdžerima pri njihovim seksualnim i ljubavnim problemima zbog čega on odlučuje pokrenuti neku vrstu seksualne terapije u školi koju pohađa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

one of the greatest philosophers of our time. @kellyclarkson

A post shared by Sex Education (@sexeducation) on

Premda serija u suštini nije komična, ona nam donosi pregršt zabavnih situacija i smiješnih scena koje savršeno upotpunjuju radnju i odnose među likovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

accurate

A post shared by Sex Education (@sexeducation) on

Uloga majke, seksualne terapeutkinje dodijeljena je glumici Gillian Anderson, a Asa Butterfield se našao u ulozi pomalo smotanog, ali iznimno pametnog tinejdžera Otisa. Od sporednih likova susrećemo problematičnog, ali emotivnog Erica, ujedno i Otisovog najboljeg gay prijatelja te sina od ravnatelja škole Mr. Groff-a, popularnog sportaša Jacksona i druge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cancelling all other plans while we process this new shoot by @theresamarx 💖 #glamstheticseries

A post shared by Sex Education (@sexeducation) on

Serija nam za sada donosi deset epizoda u prvoj sezoni, no nije isključeno da bi nas Netflix uskoro mogao iznenaditi i drugom sezonom.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ovo je baš dobro!