Prvi 7127 pregleda 21. studenoga 2018.

Sezona Strijelca: Kako će utjecati na druge znakove?

fashiondeliciouss@instagram

Što ti piše u zvijezdama?

Vrijeme Strijelca počinje 22. studenog, a to je vrijeme razmišljanja i življenja bez granica. 

Ovo je novo razdoblje u tvom životu i utjecat će na tvoj znak zodijaka drugačije nego na ostale, posebice u ljubavnom životu, a Your Tango otkriva i kako. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashiondelicious (@fashiondeliciouss) on

Strijelac je znak slobodnog duha i fokus je na življenju u trenutku i na tebi je iskoristiš kapacitet svakog dana i svake minute. Ovako ćeš živjeti do sredine prosinca kada počinje doba Jarca, a do tada imaš vremena za neke nove zabavne početke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashiondelicious (@fashiondeliciouss) on

Većina će se osjećati kao da se mora osloboditi svega što su do sada radili i da počnu nešto sasvim novo. Svi žele okusiti život na nekoj novoj razini. Također, puno znakova će misliti da moraju napraviti promjenu u svojim ljubavnim životima. Ako je prvi dio mjeseca bio posebno težak za vas i ako ste naišli na neke prepreke u vašem ljubavnom životu, sada je vrijeme da ih ispravite ili da prekinete odnose. 

Strijelac je iscjelitelj i ovo je savršeno vrijeme da dopustiš sebi da ti zacijele rane, pa se onda fokusiraš na svog partnera. Sezona Strijelca natjerat će te da se zapitaš što iz svog iskustva možeš iskoristiti da zacijeliš te rane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashiondelicious (@fashiondeliciouss) on

Ovo iscjeljenje vodi prema većim životnim avanturama, poput putovanja, selidbe ili većih planova kojima moraš biti predan

Strijelac kada se jednom zaljubi, zaljubi se preko ušiju i ne troši vrijeme na veze koje mu ništa ne znače. Drugi znakovi će zbog ovoga težiti originalnosti u svojim ljubavnim životima i imat će osjećaj da nikada nisu nekoga toliko voljeli

Strijelac ne želi da živiš život u strahu - pusti sve što te sprječava da živiš život koji želiš i u potpunosti iskoristi ovo vrijeme u svom životu. 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omgggg