Prvi 1388 pregleda 06. travnja 2023.

'Shrek 5' dolazi s originalnom glumačkom postavom!

YouTube

Peti nastavak popularnog Shreka uskoro će krenuti sa snimanjem i to s istom postavom kao do sada. Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz i Antonio Banderas ponovno će svoje glasove posuditi zabavnim likovima jednom od najpopularnijih animiranih filmova svih vremena.

Iako se od 2017. godine govori o spremnom scenariju i snimanju filma 'Shrek 5', detalji nisu poznati javnosti. Chris Meledandri, izvršni direktor Illumination Entertainmenta, izjavio je kako očekuje da će se pojaviti ista glumačka postava kao do sada. Kaže kako je izvorni sastav važan dio stvaranja i izgradnje elemenata priče i novih likova. "Razgovori sada počinju, a svi nam indikatori pokazuju da postoji veliki entuzijazam od strane glumaca za povratak" rekao je Meledandri.

Her prenosi kako je Eddie Murphy još u siječnju rekao kako bi se "za dvije sekunde" vratio kao popularni magarac, a potom je Chris Meledandri izrazio oduševljenje Murphyjevim komentarom. Kaže kako je to dokaz njegovog snažnog entuzijazma povezanog s ulogom koju je stvorio zajedno s umjetnicima u DreamWorksu.

Osim Murphyja, o želji za ponovnim sudjelovanjem u novom Shreku progovorio je i Mike Myers. Rekao je kako bi bio oduševljen da mora raditi jedan film godišnje o Shreku. Uz njih, Antonio Banderas je za 'Deadline' izjavio kako se 'Shrek' vjerojatno vraća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shrek (@shrekyofficial)

'Shrek 5' potpuno drugačiji

Iako se u petom dijelu pojavljuje ista glumačka ekipa, najavljuje se kako bi nastavak mogao biti drugačiji od svih prethodnih te da bi se na njega trebalo gledati kao na potpuno novi film, a ne na nastavak. Scenarist Michael McCullers je 2017. godine za 'The Hollywood Reporter' izjavio kako je potrebno uvesti nešto novo. "Bila su četiri filma i puno materijala, likovi su izvrsni i poprilično omiljeni, ali u jednom trenutku morate početi razmišljati o prilično novom izgledu", rekao je McCullers.

Tvoja reakcija?