Prvi 6 pregleda 11. veljače 2016.

Sjajni Massimo 21. veljače ponovno pjeva u Lisinskom

massimo

Sjajnim koncertom prošlogodišnji član žirija "X Factora" na dva je koncerta oduševio publiku u Lisinskom, a zbog velikog interesa zakazao je još jedan koncert. Priprema i dosad najveći koncert u Splitu na Dan žena, 8. ožujka

Massimo je s dva koncerta u Lisinskom pokazao koliko je velik, ali i svu raskoš izvođačkog talenta. Ovaj put to se zahvaljujući akustici, pratećem bendu, Igoru Geržini i Zagrebačkim solistima u Lisinskom još bolje čulo.

Večer je otvorio Massimo sam na gitari, obradom The Beach Boysa "God Only Knows" koju je sredinom osamdesetih pjevao i Bowie, pa je Savić u svojoj interpretaciji dočarao malo Bowievog senzibiliteta.

"Nisam postao rutiner i ponosim se time" rekao je Savić. Koncert je bio katarza jedne 35-godišnje umjetničke karijere. Više od dva i pol sata druženja u Lisinskom prošlo je u hipu, a rezimirajući svoju 30-tak godina dugu karijeru Massimo im je na bisu podario pjesme koje već dugo nisu bile na koncertnom repertoaru: „Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš“ i „Bacila je sve niz rijeku“ kojima je još jednom pokazao zašto ga mnogi smatraju najboljih hrvatskim muškim vokalom.

Nova prilika za uživanje na  Massimovom koncertu u Lisinskom nudi se i nedjelju 21.veljače, ali, sudeći po prva dva koncerta karte će brzo nestati. A na sam Dan žena, u utorak, 8. ožujka, Massimo stiže na dosad najveći koncert pred splitskom publikom na Gripama. Karte za oba dva koncerta prodaju se u sustavu Eventima. 

Tvoja reakcija?