Prvi 421 pregleda 22. siječnja 2019.

7 Hrvata koji su izdominirali strane showove!

Ovim talentiranim Hrvatima samo je nebo granica!

Svi obožavamo talent showove. Pogotovo one poznatije, kao što su 'The Voice' ili 'X Factor'. Ali, jeste li znali da Hrvati i Hrvatice 'žare i pale' na istima? I to ne u domaćim, već stranim verzijama. O da, i to ne samo da oduševljavaju svojim talentima već i pobjeđuju! Ovih šestero Hrvata probilo je granice Hrvatske, kao što i priliči njihovom talentu, i totalno izdominirali. Prisjetite se.

1. Damir Kedžo - Pobjednik 'New Wave stars' 2015. u Rusiji.

Ovaj show osmišljen je za pjevače diljem svijeta koji su već poznati u svojoj zemlji. Za prvi nastup odabrao je pjesmu ''All by myself' I oduševio publiku i žiri. Njegov put u showu završio je pobjedom i tako je postao prvi Hrvat kojem je to pošlo za rukom. 

2. Jacques Houdek - britanski X Factor

 

Iza ovog stoji čudnovata priča zato što je Jacques najprije demantirao svoj nastup na X Factoru 2011. godine. Tek kada je shvatio kako se nalazi u najavnoj snimci showa, izjavio je kako je nije vidio i kako je to sve što može reći. Kasnije je ispričao cijelu priču. Navodno je dobio velike pohvale i ovacije publike te je glasio za favorita, ali je zbog problema s vizom morao odustati od natjecanja.

3. Mia Negovetić - 'Little Big Shots'

Mia je svoj put započela u hrvatskom pjevačkom showu 'Zvjezdice' gdje nikoga nije ostavila ravnodušnim. Zahvaljujući svojem ogromnom talentu na kraju je i pobijedila, a glas o njoj proširio se sve do Hollywooda. Dobila je poziv za gostovanje u američkom popularnom showu 'Little Big Shots' u kojem je nastupila s Beyonceinim hitom 'Listen' i svih ostavila bez teksta. 

4. Bernarda Brunović - njemački 'The Voice'

Ako još niste, vrijeme je da saznate za ovaj ograman talent! Bernarda je Hrvatica koja živi u Švicarskoj, a nakon što je već bila odbijena u sličnom showu samo zbog toga što je slijepa, sada je napokon pronašla pravi. Bernarda je slijepa od rođenja, ali to je nije zaustavilo da ostvari glazbenu karijeru. Ima puno uzora, ali kao najveći bi izdvojila Joispu Lisac. Koliko je dobra govori činjenica da je stigla do finala 'Voicea'.

5. Luminize - nizozemski 'The Voice'

Hrvatski bend svoju je adresu zamijenio nizozemskom zbog boljih glazbenih prilika, a iako se žele vratiti u Hrvatsku jedan dan, to još uvijek nije opcija. Bend postoji već osamnaest godina i za sada su najsretnije u Nizozemskoj gdje su se i prijavile na 'The Voice'. Djevojke su oduševile žiri i prošle u drugi krug. Prvi zadatak bio im je 'borba' protiv muškog benda Hard2get. Luminize je zapala pjesma ‘Runaway Baby’ te su izvedbom 'pojele' protivnike. Nastavljamo pratiti njihove uspjehe.

6. Mateo Šaina - 'First Dates Ireland'

Labinjan Mateo Šaina, poznatiji kao Maitre D' osvojio je Irske male ekrane i to kakvom ulogom! Bio je domaćin popularnog reallity showa 'First Date Ireland' koji se snimao početkom 2016. godine u Gibson hotelu. To je prvi show takve vrste u Irskoj u kojem je svaki trenutak bio praćen skrivenim kamerama. Show je okupio potpune strance s ciljem da svatko pronađe svoju srodnu dušu. Koliko je Mateo bio dobar domaćin govori činjenica kako je dobitnik prestižne TV nagrade u Irskoj.

7. Damir Skoko - 24Kitchen

Najpoznatijeg hrvatskog kuhara do sada smo mogli  gledati  u 'MasterChefu' i emisiji 'No Reservations' Anthonyja Bourdaina kao i u 'Jezikovoj juhi'. Sada je Skoko otišao korak dalje i postao prvi Hrvat na 24Kitchen kanalu, gdje ga gledamo rame uz rame sa svjetski poznatim kuharima Gordonom Ramsayem i Jamiejem Oliverom. Svaka mu čast!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sarita25

    sarita25

    David Skoko
  • mala_loodacha

    Hahahha jel to jacques????