Prvi Videostar 648 pregleda 19. studenoga 2018.

Sjećate se kad je Elizabeta upala na finale Videostara?

JoomBoos, Pixell, Canva

Ako pratite Videostar, sigurno se sjećate ovog genijalnog momenta

Prošle godine nam je bilo preludo na Videostar partyju povodom finala showa, ali nas je sve iznenadila Elizabeta YouTube kraljica kad nam je upala na show! Otpjevala je svoj hit i sve nas iznenadila, ali je zapravo samo još dodatno zapalila atmosferu. 

Upala na finale

Taj nam je party ostao u sjećanju po prezabavnim momentima, poput ovog gore, no ove godine očekuje nas još veći i još zabavniji Videostar party!

Ove godine još veći party

 | Autor:

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji!

Ako nam se želiš pridružiti i zabaviti kao nikad u životu, svoju ulaznicu možeš nabaviti na: bit.ly/videostar_partygodine i družiti se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati! Ovo ne smiješ propustiti! 

Usput, pogledaj i zadnju Videostar epizodu na kojoj smo zapalili set!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah to je bilo genijalno