Prvi 3001 pregleda 08. veljače 2019.

Sjećate se kad su se Monika i Leon zaručili?

Danijel Berkovic/PIXSELL

U jednom broju magazina otvoreno su govorili o svojoj ljubavi i zarukama, prisjeti se. Ovo je priča iz 5. broja JoomBoos Videostar magazina, od lipnja 2018.

"Leon i Monika u vezu su već sedam godina, a 27. svibnja su i s fanovima podijelili prekrasnu vijest - zaručili su se! "Danas sam pitao svoju najveću ljubav da provede ostatak svog života sa mnom", napisao je Leon na Instagramu. A kako je to napravio? Pa, na najromantičniji mogući način.

Naime, Leon je Moniku odveo na mjesto gdje ju je prvi put poljubio. Bili su na putu za Đakovo jer su kumovi u svatovima. Stali su u Slatini jer je Leon Moniki rekao da moraju snimiti kratki video za kumove. Moniki nije bilo jasno što se događa i zašto snimaju kod njihove osnovne škole, ali su svejedno otišli ondje i postavili kameru.

A onda je Leon napravio ono što je i naumio. "Izvadio je kutijicu i kleknuo. Na prvu sam bila šokirana i bojala sam se da se u kutijici ne nalaze luk ili neka slična sprdnja. Mislila sam da me pranka", priznala je Monika, no kad je vidjela da je Leon ozbiljan zaplakala je. I naravno, pristala!"

Kakav im je zajednički život?

Sad su već neko vrijeme zaručeni, a odnedavno i žive zajedno, a kakav im je zajednički život i kako slave Valentinovo te što ih najviše živcira jedno kod drugoga - možete pročitati u novom broju magazina koji je trenutno na svim kioscima!

 

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma preslatki suuuu <3