Prvi 1168 pregleda 28. ožujka 2019.

Skandal s Jordyn Woods je najobičnija prevara?!

jordyn woods /Instagram

Nakon što je izašao novi trailer za 'Keeping Up With the Kardashians' mnogi su uvjereni da je cijela drama oko prevare samo dobar PR

Izašao je novi trailer za 'Keeping Up With the Kardashians' u kojem je fokus na skandalu Jordyn Woods / Tristan Thompson / Khloé Kardashian. Nakon gledanja trailera, neki fanovi su uvjereni da je cijela ova stvar zapravo bila ogroman PR štos, piše Cosmopolitan.

Trailer:

Cijeli skandal s varanjem dogodio se u veljači (jako nedavno), a obitelj Kardashian sve je pomno snimila za svoju seriju, iako bi im, pomislili biste, snimanje u takvim okolnostima trebalo biti zadnje na pameti, ne? 

via GIPHY

Baš zato su mnogi uvjereni da je ova prevara zapravo bila samo jako dobar PR potez osmišljen od strane Kris Jenner za promociju njihove serije te se šale kako vrag radi naporno, ali Kris Jenner radi napornije. 

Evo nekih komentara ljutitih fanova na Tweeteru:

Iako je zaista lako pomisliti kako se radi samo o PR-u, s druge starne nema pravih dokaza koji bi tako nešto mogli potvrditi. I Jordyn Woods su na 'Red Table' showu upitali upravo o tome radi li se samo o dobrom PR-u, na što je ona odgovorila: "Voljela bih da mogu reći da je to bio PR, ali ovo je moj stvarni život."

A bome se i čini stvarnim s obzirom na to da Jordyn i Kylie više nisu prijateljice - ali hej. Nikad ne znaš.

Što ti misliš, radi li se samo o PR-u ili stvarnom životu?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg ŠTA??