Prvi 1142 pregleda 29. ožujka 2018.

Sladoled koji liječi mamurluk: Spas za dan nakon izlaska

https://www.instagram.com/icecream

Dan nakon noćnog provoda, sve što želiš raditi je ležati u krevetu i jesti velike količine sladoleda iz kutije. Srećom, postoji sladoled koji liječi mamurluk i pravi je hit.

Gyeondyo je sendvič sladoled koji smanjuje, odnosno potpuno uklanja simptome mamurluka. U Južnoj Koreji pravi je hit i svi su ludi za njim. 

U prijevodu, Gyeondyo znači "izdrži" što je savršeno ime s obzirom na to čemu služi. 

Sladoled ima okus grejpa i u sebi ima sok iz bonbon drveta. Bonbon drvo je posebno jer daje plodove koje Korejci koriste kao lijek protiv mamurluka već godinama.

Provedeno je istraživanje gdje su dali alkoholiziranim štakorima sok od drveta bonbona i stvarno je upalilo, izliječilo im je mamurluk! 

Ako radi na štakorima, radit će i na nama.

Nije ni čudo da je ovaj sladoled izumljen baš u Koreji jer ta zemlja ima najvišu stopu konzumacije alkohola po stanovniku, što znači da piju čak dvostruko više od Rusa koji su poznati kao pijanci. 

via GIPHY

Što misliš, treba li ovakav sladoled doći u Hrvatsku?

 

IDU DANI, a Ivan Zak ima novu pjesmu

Samo za najhrabrije: Nebeski bazen sa staklenim dnom

Koliko se dobro sjećaš scena iz serije Isti san?​​​​​​​

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamopetraaU petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.  


 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve