Donosimo vam recept za pravu poslasticu od Nutelle koju možete poslužiti kao desert, ali i kao slatki ručak.
Sastojci:
- 200 grama Nutelle
- prethodno pečene palačinke – količinu odredite sami, ovisno o tome kolike lazanja pravite
- 1 čašica kiselog vrhnja
- 300 ml vrhnja za kuhanje
Priprema:
- Palačinke ispecite po vlastitom receptu.
- Pustite ih da se ohlade.
- Izrežite palačinke (ako je potrebno) kako bi odgovarale kalupu u kojem ćete raditi lazanje.
- Kalup namastite i slažite lazanje redom: palačinka-nutella-palačinka-nutella i tako sve dok imate palačinki.
- Gornju palačinku nemojte mazati.
- Kiselo vrhnje i vrhnje za kuhanje umiješajte u umak i prelijte ga preko lazanja.
- Gore možete posuti smeđi šećer ili sitno sjeckane lješnjake.
- Pecite na 200 stupnjeva, 20 minuta i uživajte u najboljim slatkim lazanjama ikad.
Originalni recept pronađite na missgastro.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.