Prvi 1011 pregleda 09. ožujka 2021.

Sljedeći mjesec počinje snimanje 'Friends' specijala

youtube

Ako je suditi prema početku snimanja, uskoro bismo mogli gledati stare uloge u potpuno novom izdanju

Svi već znaju da je u pripremi poseban Friends specijal, a Ross, odnosno glumac David Schwimmer koji ga je utjelovio, sad je otkrio kako i službeno počinju snimati epizodu već sljedeći mjesec. 

via GIPHY

"Za otprilike mjesec dana letim u LA, napokon. Pronašli smo način kako na siguran način snimati, a mnogo scena snimat ćemo i vani, zbog sigurnosnih razloga", ispričao je Schwimmer u intervjuu za Radio Andy.

POSLUŠAJTE INTERVJU:

Kad ga je voditelj i novinar Andy Cohen pitao smije li nam otkriti tko će voditi ovaj poseban specijal, nije dobio odgovor. Ali smo saznali tko ga sigurno neće voditi. 

"Mogu vam otkriti da specijal neće voditi ni Ellen ni Billy Crystal", objasnio je.

via GIPHY

Prema službenim objavama HBO Maxa, svi glumci iz prvotne postave pojavit će se u novom specijalu. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer pristali su 'reprizirati' svoje slavne uloge u novom ruhu, piše Her.

Nema još uvijek službene informacije kada bi specijal mogao biti objavljen, ali s obzirom na to da snimanje počinje vrlo skoro, možda ćemo ga moći pogledati već do kraja ove ili početkom sljedeće godine. Držimo fige!

Tvoja reakcija?