Prvi 1003 pregleda 04. srpnja 2023.

Hitove Olivera, Tonyja, Graše i Toše sad slušamo u polka stilu

neo visuals

Popularni slovenski polka majstori 'Polkaholiki' opet su nas oduševili! Obradili su hitove Olivera Dragojevića, Petra Graše, Tonyja Cetinskog i Toše Proeskog na jedinstven način.

Mladi slovenski dečki su u polka veziji obradili pjesme jednih od najpoznatijih pjevača s naših prostora i sve oduševili. Harmonika, gitara, bas i odlični glasovi začinili su ovu obradu i učinili ju još zabavnijom. Četiri poznate hrvatske pjesme su spojili u jedan mashup i obradili ih na sebi svojstven način.

Petar Grašo

Nakon što su sve zadivili obradom pjesme koja je Hrvatsku predstavljala na Eurosongu, 'Mama Šč', Polkaholiki su odlučili snimiti ljetni hit. Ovoga su puta odlučili obraditi pjesme Petra Graše - i to u polka verziji. Tako sad imamo prilike čuti stihove pjesme '92' i 'Ko nam brani' uz zvuk harmonike.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oliver Dragojević

Slovenci su već obradili i pjesme Grdovića i Miše u polka verziji, ali ovo ljeto po prvi put čujemo Olivera Dragojevića i njegovu prekrasnu pjesmu 'Svirajte noćas za moju dušu' u tom posebnom stilu. Ovaj Oliverov hit u novom ritmu zvuči jednako fenomenalno.

Tony Cetinski i Toše Proeski

Ako ste mislili da je pjesma 'Lagala nas mala' jedino u pop-rock verziji odlična, krivo ste mislili! Veliki legendarni hitovi zvuče savršeno u svim stilovima, a to su dokazali i Polkaholiki svojom verzijom!

Sigurni smo da vas je ovaj mushup zgodnih Slovenaca oduševio i potaknuo na ljuljanje u ritmu ove zabavne i vesele obrade! Ukoliko još niste poslušali ovaj ljetni hit, učinite to OVDJE.

Tvoja reakcija?