Prvi 398 pregleda 24. ožujka 2020.

'Slovenija je uz vas': Susjedi poslali podršku Zagrebu

nikazorjan/polkaholiki/instagram

Popularni slovenski pjevači, glazbenici i influenceri poslali su poruke podrške Zagrebu i Hrvatskoj, nakon strašnog potresa koji je u ponedjeljak pogodio naš glavni grad i okolicu.

"Držite se Zagrebe, mislimo na vas", poručila je pjevačica Nika Zorjan, a lijepim porukama podrške Niki su se pridružili i brojni drugi glazbenici iz susjedne nam Slovenije.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Strašno je i tužno što vas je, uz koronu, pogodio i ovaj potres. No, kod vas se vidi zajedništvo i znamo da ćete sve to prebroditi. Držite se, uz vas smo", poručio je pjevač Luka Basi, a zatim su uslijedile ostale poruke podrške naših susjeda.

'Niste sami, mislimo na vas'

 | Autor: nikazorjan/polkaholiki/instagram nikazorjan/polkaholiki/instagram

"Niste sami, mislimo na vas", "Svi zajedno vam želimo sve najbolje", "Svim Zagrepčanima šaljem potporu u pozitivne misli"; samo su neke od poruka BQL-a, Polkaholika, Dejana Krajnca i Mance Špik. 

Porukom se javio i Hvaranin Dino Petrić, koji je nedavno izbacio novi hit na JoomBoosu i svima u Hrvatskoj, svima svojima, poručio da bismo sada, kad je teško, trebali ostati "svi zajedno s pozitivnim mislima."

Poruke su nam iz ekipe Joonglee poslali i na društvenim mrežama, a što su nam još poručili i kakve su želje Slovenije za Zagreb i Hrvatsku pogledajte u videu:

Tvoja reakcija?