Prvi 329 pregleda 02. travnja 2020.

Slovenska diva ima novi hit: U spotu Nika Zorjan i Polkaholiki

neo visuals/canva

Popularna slovenska glazbenica Manca Špik na YouTube kanalu Joonglaa objavila je ljubavnu pjesmu 'Večeras'. U stvaranju spota za pjesmu pomogli su joj kolege Nika Zorjan, BQL, Polkaholiki...

"Na prvu sam se zaljubila u ovu nježnu, slatku, a opet vrlo zavodljivu pjesmu. Radila sam je zajedno s mojim stalnim timom, tekstopiscem Rokom Lunačekom i producentom i autorom glazbe, Raayjem. Vokale smo snimili još u veljači, snimili smo i jedan dio kadrova za spot, ali tada zbog turneje i koncerata nismo stigli snimiti ostatak. Trebali smo snimati u ožujku u romantičnoj Opatiji, ali nam je planove otkazala ozbiljna situacija s korona virusom pa smo se morali snaći", govori nam Manca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako bi spot ipak snimili, Manca i njezin tim odlučili su pomoć potražiti od kolega glazbenika i youtubera s kanala Joonglaa.

Morali su improvizirati

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

"Javila sam se svojim kolegama i prijateljima sa scene i tražila ih malu pomoć", govori Manca, koja je svakoga od njih zamolila da doma, mobitelom snime neki simpatičan video klip koji će ona zatim staviti u svoj spot.

Snimila je i nekoliko kadrova s kćerkicom

 | Autor:

"Na kraju smo dobili toliko videa da smo jedva odabrali koje ćemo staviti u spot, jer nije bilo dovoljno mjesta za sve", objašnjava. I sama je, s kćerkicom Lanom, snimila par preslatkih kadrova koje su dodali u spot.

"Ponijele su me emocije pa sam morala nešto i sama dodatno snimiti s Lanom", kaže.

U spotu se pojavljuju poznati slovenski glazbenici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Love Rock’n’Roll! 🤘🏽🎶

Objavu dijeli Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

U videu se pojavljuju poznati slovenski glazbenici i youtuberi: Nika Zorjan, Alya, Ula Ložar, Polkaholiki (Žiga i Gašper), Poskočni Dejan, Isaac Palma i mnogi drugi koje ste već imali prilike upoznati na JoomBoosu.

Nika, BQL i Polkaholiki već su vam dobro poznati

Hitovi Nike Zorjan i BQL-a 'Blamaža', 'Vruće' i 'Apokalipsa' na JoomBoosu su dosad skupile više od 3 milijuna pregleda, a Polkaholiki su postali pravi hit u Hrvatskoj nakon što su na polka način obradili hitove Jelene Rozge, Nine Badrić i Mladena Grdovića.

Slavi 15 godina glazbene karijere

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Inače, nova Mancina pjesma jedna je u nizu odabranih kojima će glazbenica ove godine proslaviti punih 15 godina na slovenskoj glazbenoj sceni. Iako je koncertna turneja, koju je započela u veljači, prekinuta zbog situacije s korona virusom, Manca će se nakon svega vratiti još snažnija, a ova pjesma i spot u tome su joj odlična odskočna daska.

Tvoja reakcija?