Prvi Vrijeme da zablistaš! 2620 pregleda 04. travnja 2020.

Snimi se kako pjevaš i postani zvijezda novoga talent showa!

Krenule su službene prijave na novi JoomBoosov glazbeni talent show 'Vrijeme da zablistaš'. Snimi video od tri minute, otpjevaj najdražu pjesmu, pošalji ga i snimi hit sa slavujem Dinom Petrićem!

Svi koji misle da imaju glazbenog talenta i žele to svima pokazati, mogu se prijaviti na show 'Vrijeme da zablistaš' u tri koraka.

PRIJAVI SE U TRI KORAKA:

  1. Snimi se kako pjevaš (video u trajanju do maksimalno tri minute)
  2. Pošalji svoju video prijavu na stranicu zablistaj.joomboos.hr
  3. Prijave traju do 1. svibnja, a sve detalje prati na JoomBoosovim stranicama

JoomBoos, Orbit i poznati hvarski 'slavuj', Dino Petrić, u ovom showu traže novu glazbenu nadu, a pobjednik osvaja snimanje ljetnog hita upravo s Dinom.

Snimi ljetni hit s hvarskim slavujem, Dinom Petrićem

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

- Kroz život nailazimo na razne stvari za koje smo stvoreni da ih radimo. Iz iskustva znam što znači dobiti savršenu priliku i isto tako zgrabiti je s obje ruke, ne puštati i dati sve od sebe da i ostane u tvojim rukama. Možda je baš ovaj show ta savršena prilika za tebe da pokažeš koliko zapravo voliš to što radiš i koliko si talentiran. Prijavi se i reci svijetu - ja sam TAJ, kaže Dino, koji je i sam prije nekoliko godina bio u finalu glazbenog showa 'The Voice', gdje ga je publika i upoznala.

Krenuo u talent showu, a nedavno okrenuo novi glazbeni list

Dino se otada proslavio pjevajući obrade Oliverovih pjesama u HRT-ovoj emisiji 'A strana', a prije nekoliko je tjedana objavio novu stvar 'Vino i noć' na JoomBoosu i time napravio veliki zaokret u glazbenoj karijeri.

- Vino i noć' je jedna totalno vesela, pozitivna, neopterećena pjesma koja te samo tjera da kreneš mrdati kukovima, pjevati i plesati. Nadam se da je ovo jedna od onih pjesama koja će ljudima ostati u uhu, s kojom će se publika povezati. Ne želim više pristajati na pjesme koje su samo ok, ali prolazne. Također, želim ovom pjesmom razveseliti sve ljude koji trenutno vrijeme moraju provoditi kod kuće i nadam se da će im slušanje ove pjesme biti barem mali znak pozitive u životu. To mi je i bio cilj, priča talentirani Hvaranin.

Dino traži - upravo tebe!

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

Ako želiš zapjevati s Dinom, snimiti hit pjesmu i spot i izgraditi glazbenu karijeru, sad je tvoje vrijeme da zablistaš. Pobjednik ili pobjednica showa dobit će priliku otpjevati pjesmu koju će za nju ili njega napisati i producirati Raay Music. Raay je prošle godine na JoomBoosu izbacio dva velika hita - 'Blamaža' i 'Vruće' - koji danas broje više od 4,5 milijuna pregleda.

Jednaka popularnost očekuje i pobjednika ili pobjednicu novog showa, a ako to želiš biti upravo ti – prijavi se već danas. Podsjećamo, prijave traju do 1. svibnja. Sretno!

 | Autor:

Tvoja reakcija?