Prvi 229 pregleda 04. lipnja 2020.

Sofia Richie i Scott Disick su i dalje u kontaktu?

sofiarichie/Instagram

Premda su nedavno prekinuli vezu, Sofia Richie (21) i Scott Disick (37) i dalje navodno razmjenjuju poruke i održavaju kontakt. Fanovi se pitaju, ima li šanse za pomirenjem?

Nakon gotovo tri godine, prije nekoliko tjedana je pukla veza između Sofie i Scotta, a razlozi zašto je Sofia odlučila prekinuti vezu mnogobrojni su.

Od problema s alkoholom i drogama s kojima se Scott borio godinama pa sve do prevelike bliskosti s bivšom suprugom Kourtney Kardashian, s kojom Scott ima troje djece, piše Cosmopolitan.

Sve u svemu, razloga je bilo sasvim dovoljno da se veza privede kraju, no prije nekoliko dana su od bliskih izvora stigle glasine kako su bivši partneri i dalje u kontaktu i kako bi se možda uskoro mogli pomiriti...

Također, izvor je rekao kako se Sofia jednostavno mora pomiriti s činjenicom da će Scott uvijek voljeti Kourtney jer ga toliko toga veže za nju. I to ne bi trebali biti razlozi za njezinu ljubomoru jer je njihova ljubav isključivo poštovanje i veza koju imaju sa svojom djecom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Lord & his queen😍can they get back together #kourtneyandscott

Objavu dijeli Kardashian Videos (@kardashanvideos)

Hoće li Sofia na kraju promijeniti mišljenje o vezi sa Scottom i slijedi li pomirba nakon ‘konačnog prekida’, vrijeme će pokazati...

Što vi mislite? Imaju li njih dvoje šansu za novi početak?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?