Prvi 2019 pregleda 02. veljače 2019.

Šokantni tračevi o poznatima koji su zapravo 100% istiniti!

callitwhtyouwant/Instagram

Iako vam se čini kako je nemoguće da su ovi tračevi istiniti, istiniti su! Poznati zaista svaki dan iznenađuju svojim ludostima, a vi procijenite jesu li neki ipak otišli predaleko?

O da, sve što ćete sada pročitati je istina jer su zvijezde na kraju same to priznale, piše Ranker. Pripremite se na sve! 

1. Katy Perry u torbici nosi pramenove Taylor Swift i Miley Cyrus

Neprestane svađe između Katy Perry i Taylor Swift dugo su bile izvor za razne tračeve. U jednoj od glasina, govorilo se da Perry nosi Taylorinu i Mileyinu kosu u torbici. Godine 2013. Katy je to i priznala. 'Jednom kad sam bila na dodjeli Grammyija, morala sam dijeliti svlačionicu s Miley Cyrus i Taylor Swift', rekla je, nastavljajući: 'I tražila sam od njih pramen kose, kako bi ih mogla nositi u torbici, malo je jezivo, ali tako je, to je moja mala tajna i evo...nakaza sam', izjavila je.

2. Otac Nicki Minaj pokušao je ubiti njezinu majku

Prvih nekoliko godina svoje karijere tajila je svoj privatni život. No, u intervjuu za magazin Details, potvrdila je da su neke od ludih glasina oko njezina djetinjstva doista istinite. Npr. priča da joj je otac jednom pokušao ubiti majku. 'Puno je pio i drogirao se, a kad bi to učinio, postao bi nasilan. Kad je zapalio kuću, pokušao je ubiti moju majku. Izašla je prije nego što je izgorjela do kraja'.

3. Kesha je provalila u kuću Princea

 

Tijekom nastupa na 'The Tonight' Showu s Jimmyjem Fallonom 2014. godine, Kesha je potvrdila glasine da je jednom provalila u Princeovu kuću. Bila je glazbenica u nastajanju i željela je da Prince posluša njezin 'The Purple One' demo CD i kaže joj svoje mišljenje. Umjesto da mu ga normalno pošalje, onda je odlučila provaliti u njegovu kuću. Iako su vrata bila otvorena, ušla je bez dozvole i uspjela dati CD Princeu, a zatim je pobjegla 'glavom bez obzira'. Nažalost, prince joj nikada nije rekao što misli o CD-u. 

4. Prince je bio Jehovin svejdok i kucao je po vratima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRINCESTAGRAM (@prince) on

Činjenica da je Princ bio Jehovinog svjedok bila je javno poznata i dok je pop zvijezda bila živa. Govorio je o svojoj vjeri u intervjuima i bio je aktivan u svojoj lokalnoj zajednici. Ali tek kad je umro, saznali smo da je Princ redovito prakticirao promoviranje vjere  šetanjom od vrata do vrata, što je poznato za Jehovine svjedoke. Ljudi ga "nikada nisu prozvali. Slušali su njegovu poruku i poštovali njegovo mišljenje", rekao je izvor.

5. Kesha je pušila šljokice sa Snoop Doggom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Od svih stvari koje se može pušiti sa Snoop Doggom, Kesha je izabrala ... šljokice? Da, istina je. Tijekom nastupa na MTV Movie Awardsa 2013. godine, izgledalo kao da puše nešto skupa. Kasnije je Kesha potvrdila da su nešto pušili, i to upravo šljokice!

6. Taylor Swift znala je za tekst 'Famous'

Još jedno poglavlje u sukobu između Taylor Swift i Kanye West. U 2016. godini, West je izdao pjesmu "Famous", u kojoj je prozvao 'Swift' - na ne tako pozitivan način. Tvrdila je da nije dobio njezino odobrenje prije nego što je upotrijebio njezino ime u svojoj pjesmi. Ali West i Kim Kardashian tvrdili su drugačije. Na kraju se ispostavilo kako je Taylor zaista lagala i da je potpisala odobrenje, a frku napravila tek toliko.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Baš woooooot??