Prvi 33 pregleda 22. siječnja 2017.

Šokirat ćete se: Ove zvijezde su za dlaku izbjegle smrt!

anne hathaway

Priče iz života ovih poznatih imena zvuče kao scenariji za dobar film...

Iako vam se životi omiljenih zvijezda često čine savršeni i kao da se njima nikada ne događa ništa loše, varate se. Naime, mnogi od njih su se (nažalost) imali prilike susreti oči u oči sa smrću.

1. George Clooney 

 

#georgeclooney

A photo posted by George Clooney (@george_clooney_page) on

Da snimanje filmova nije "dječja igra" zna i ovaj slavni glumac. Naime, gotovo je umro kada je razbio glavu za vrijeme snimanja filma "Syriana", a bol koja je nastupila bila je toliko jaka da je razmišljao čak i o samoubojstvu.

2. Anne Hathaway 

via GIPHY

Anne Hathaway zna kako je to kada godišnji odmor krene u potpuno krivom smjeru. Naime, prilikom boravka na Havajima odlučila se okupati u oceanu, ali su ju snažni valovi odnijeli daleko od kopna. Njezino zapomaganje čuo je lokalni surfer koji ju je spasio od utapanja.

3. Orlando Bloom 

via GIPHY

Kada je imao 21 godinu Orlando i njegovim frendovima na pamet je pala "sjajna ideja" da se popnu na krovnu terasu kuće. No, odvodna cijev po kojoj se penjao urušila i glumac je pao visine od tri kata. Bio je paraliziran četiri dana, operiran nekoliko puta, a oporavljao se 18 mjeseci.

4. Ellie Goulding 

 

Nike Air Max Thea Flyknit.... thanks for the shot @nikesportswear #nikewoman

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Tijekom putovanja kroz Norvešku zamalo se utopila u zaleđenom jezeru. Naime, njezin kombi propao je kroz led pa se morala izvlačiti kroz krovni prozor kako bi se spasila. 

5. Leonardo DiCaprio 

via GIPHY

Ovaj glumac ima poduži popis situacija opasnih po život. Prije tri godine, tijekom ronjenja u Sjevernoj Africi, gotovo ga je pojeo morski pas, a nedugo nakon toga našao se u još jednoj bizarnoj situacija. Motor zrakoplova u kojem je trebao letjeti za Rusiju je eksplodirao! Ljubav prema adrenalinskim sportovima također ga je skoro koštala života. Tijekom jednog skakanja iz aviona padobran mu se gotovo nije otvorio, ali srećom je prošao sa svega nekoliko modrica...

6. Diane Kruger 

via GIPHY

Da gluma može biti itekako opasna otkrila je Diane Kruger tijekom scene u kojoj ju je Tarantino davio. Naime, redatelj filma  "Inglorious Basterds" želio je da scena bude što realističnija, a glumica se onesvijestila. 

7. Kanye West 

via GIPHY

Kanye West je 2002. jedva izvukao živu glavu nakon teške prometne nesreće.

8. Charlize Theron

 

I am so honored to be here in Cleveland, but my ❤️ is with the Cubs tonight! @MLB #Cubs #WorldSeries

A photo posted by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Radeći salto unazad za potrebe filma "Aon Flux" glumica se poskliznula i pala na vrat te oštetila živce na desnoj strani tijela.

9. Johnny Depp 

Tijekom jednog leta avionom motor je prestao raditi, ali je nakon nekog vremena ponovno proradio.

10. 50 Cent 

via GIPHY

Ovaj reper je prije 17 godina iz blizine ustrijeljen čak devet puta!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?