Prvi KORONA VIRUS 953 pregleda 18. travnja 2020.

Šola u karanteni otpjevala hit iz 'Zabranjene ljubavi'

antonija šola/instagram

Pjevačica Antonija Šola svoje je veliki hit 'Zovem da ti čujem glas', koji znate iz serije 'Zabranjena ljubav', obradila u kućnoj varijanti, iz karantene i time oduševila svoje fanove.

Pjesmu je snimila iz vlastitog doma, a glazbenici koji su joj bili pratnja također su svirali svatko iz svog stana. Ovime si je htjela malo skratiti vrijeme u karanteni i razveseliti pratitelje, a u tome je, očito, itekako uspjela.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Imam osjećaj da smo se povezali sada i više nego prije karantene, surađujemo i složni smo pa čak i brži u stvaranju i komunikaciji s ekipom glazbenika, nekako nas je sve ovo zbližilo i pjesme se snimaju skoro svakodnevno, svatko iz svog doma", izjavila je Antonija te dodala kako je glazba lijek za sve.

"Sve je lakše uz glazbu pa zato koristim ovo vrijeme koje provodim doma za stvaranje, odmor i planiranje ljeta. Nadam se da će sve što prije biti - kao prije - jer smo se svi zaželjeli koncerata i druženja. Ipak, dok sve ovo ne prođe, ostajemo odgovorni i ostajemo doma", poručila je. 

Njezinu izvedbu hita 'Zovem da ti čujem glas' poslušajte na njezinom YouTube kanalu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ANTONIJOM:

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?