Prvi RAP CAMP 758 pregleda 18. listopada 2019.

Spojili nespojivo: 'S.O.S će biti brutalan hit'

Josip Regovic/PIXSELL

O prvom hip-hop talent showu u regiji, Rap Campu, svi pričaju, a nakon pjesme 'S.O.S' koja je upravo izašla na JoomBoos YouTube kanalu, a koja je ujedno i najava početka showa, pričat će još više.

Pjesmu su zajedno snimili velikan hrvatskog rapa, Marin Ivanović Stoka, glazbenik i voditelj Fil Tilen te popularni balkanski youtuber Choda.

Spojili nespojivo: Poslušajte novu pjesmu

Choda je trenutno jedan od najpopularnijih youtubera na Balkanu, na društvenim mrežama broji više od milijun obožavatelja, a uzor je i mnogim mladima koji gledaju njegov sadržaj i slušaju njegove pjesme. Također, Choda često surađuje s JoomBoosom, pa mu je tako i ova suradnja bila odlična, tvrdi. Kako i ne bi bio zadovoljan ovom suradnjom kad se radi o pjesmi 'na svjetskom nivou'. Evo što je o pjesmi rekao njezin autor i jedan od izvođača, Fil Tilen.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

"Pjesma je rađena iznimno profesionalno i na nivou, a refren koji imamo hrvatski hip-hop još nije doživio, bez pretjerivanja. Ista je stvar i s mojim versom, tehnički je na svjetskom nivou. Stoka je standardno genijalan, baš kao i Choda", rekao je Fil.

Spot za pjesmu sniman je na atraktivnim zagrebačkim lokacijama, a sad dok slušate novu pjesmu, prijave za isti taj talent show koji pjesma najavljuje su završile! Već znamo neka od imena finalista Rap Campa, a mentori i članovi žirija, Stoka, Fil Tilen i poznati slovenski producent, Raay, jako su uzbuđeni oko početka pravog showa. Pravog natjecanja koje tek slijedi.

Više od 400 prijava

 | Autor: neo visuals/canva neo visuals/canva

"Jako sam sretan zbog projekta. Na hrvatskoj sceni puno je kvalitetnih repera za koje mi ne znamo. Ukupno je bilo više od 400 prijava, što je impresivna brojka. Slušao sam prijave i nisam mogao vjerovati, to su dečki jedan bolji od drugog. Puno je prijava iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije. Izašli smo iz okvira Hrvatske i drago mi je zbog toga", izjavio je Stoka.

Natjecateljski dio showa počinje 31. listopada, kada izlazi prva epizoda na JoomBoos YouTube kanalu. Jeste li spremni vidjeti tko se sve prijavio, kakvi su kandidati i tko su nove nade domaće hip-hop scene? Ako niste, pripremite se. Ubrzo kreće spektakl, a mentori su složni da su kandidati vrhunski talenti koje je samo trebalo otkriti.

Tvoja reakcija?