Prvi 679 pregleda 09. rujna 2019.

Spot za 'Slide Away' sadrži i suptilnu poruku za Liama

Miley Cyrus Youtube

Izgleda da su dani partijanja za Miley gotovi. U novom spotu 'Slide Away' povlači paralele sa spotom za pjesmu 'We Can't Stop'

Dok su njezini prijašnji spotovi bili o divljim zabavama, izgleda da je Miley Cyrus to sve dosadilo. U novom spotu je izolirana od grupe ljudi i naizgled razmišlja o svojoj propaloj vezi.

U pozadini se čuju riječi pjesme poput, "I want my house in the hills / Don't want the whiskey and pills," - što je, čini se, zbog navodnog Liamovog partijanja. 

"Ova pjesma je bila njezin način da ispriča svoju priču bez da išta mora reći", rekao je blizak izvor. Dodao je kako ona ne pokušava kritizirati Liama, ali ipak želi podijeliti ono kroz što je prolazila tijekom braka s njim.

Prvo pojavljivanje u spotu

 | Autor: Miley Cyrus Youtube Miley Cyrus Youtube

U prvom kadru oba spota su predmeti, u 'We Can't Stop' zvučnik pojačan do kraja, a u 'Slide Away', prazne boce alkohola. Osim toga, i prvo pojavljivanje same Miley je slično. U oba videa leži na leđima zatvorenih očiju. 

Odmaranje glave na rubu bazena

 | Autor: Miley Cyrus Youtube Miley Cyrus Youtube

Jedna od najočitijih sličnosti između dva videa je kadar u kojem se Cyrus odmara na rubu bazena. Dok je u 'We Can't Stop' nasmijana i ima zavodljiv pogled, u 'Slide Away' je umorna i potpuno ignorira kameru. 

Plutanje u bazenu 

 | Autor: Miley Cyrus Youtube Miley Cyrus Youtube

Možda glavni koncept 'Slide Away' videa su vizuali na kojima Miley na leđima pluta u bazenu, ali ima slična scena i u 'We Can't Stop'. Na usnama ima 'CENSOR' natpis, komentar na njezinu kontroverznu pojavu iz toga doba. 

Scene partyja

 | Autor: Miley Cyrus Youtube Miley Cyrus Youtube

Jedna od najvećih razlika između dva spota je način na koji Miley reagira na kućni party na kojem se nalazi. U 'We Can't Stop' je aktivni sudionik zabave, dok se u najnovijem spotu čini potpuno nezainteresirana za ljude oko sebe. U prvom je okružena prijateljima i zabavlja se, dok je glavna tema drugog spota njezina izoliranost. Svi oko nje su blurani, dok je Cyrus u fokusu. 

Gledanje izlaska sunca kroz prozor

 | Autor: Miley Cyrus Youtube Miley Cyrus Youtube

Pred kraj oba videa možemo vidjeti kako Miley gleda kroz prozor dok sviće. U prvom spotu vidi da je sunce izašlo i vrati se u krevet u kojem ju čeka zgodan frajer. U drugom spotu jedva dočeka da zora svane kako bi mogla otići sa zabave i odlutati sama.

Ogromni plišani medvjedi

 | Autor: Miley Cyrus Youtube Miley Cyrus Youtube

Plišanci su bili glavni vizual iz njezine 'Bangerz' ere, tako da nije bilo čudno da su joj plesači bili obučeni u kostime u spotu za 'We Can't Stop'. U 'Slide Away' se u jednom trenutku pojavi netko s maskom pande na glavi. Cyrus više ne sudjeluje, ona sada samo gleda na sve izvana.

Dva spota možda nisu direktno povezana, ali sličnosti su očite i poruka je jasna. Miley više nema 17 i spremna je odrasti. 

Iako 'Slide Away' nije izravan komentar na njezin propali brak, ipak je poslala suptilnu poruku Liamu. Također, očito je da će Miley nastaviti biti maksimalno iskrena sa svojim fanovima, makar samo kroz glazbu. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A baš mi je žao što su prekinuli...