Prvi 360 pregleda 19. lipnja 2019.

Sprouse blizancima su hakirali profile i pisali grozne statuse

sprouselovers/Instagram

Dylan se ispričao za ono što su hakeri napravili, a to nešto stvarno nije nimalo lijepo.

Hakeri su već mnogo puta zvijezde i slavne doveli u neugodne situacije. Sjetite se samo Belle Thorne od neki dan i cijelog skandala s golišavim fotkama...

Ništa drugačije nisu prošli ni Sprouse blizanci. Tako se Dylan neugodno iznenadio dok je u Tokiju slavio godišnjicu sa svojom djevojkom Barbarom Palvin. Netko mu je hakirao Twitter profil.

Rasistički tweet

Hakeri su objavili rasistički tweet i još nekoliko retweetova koji su kasnije obrisani. Kad je Dylan ponovno dobio pristup svom računu objavio je ispriku: 

"Dobio sam svoj račun natrag, očito su me hakirali...kao da vam nije bilo teško shvatiti i samima. Pokušavam riješiti situaciju što je prije moguće, ali u Tokiju sam s Barbarom jer nam je godišnjica pa zahvaljujem svima na strpljenju i ispričavam se zbog problema."

Ni Cole nije bolje prošao

Hakeri nisu bili blažni ni prema njegovu bratu blizancu Coleu. Naime, na njegovom profiu objavili su uvredljive tweetove o njegovoj djevojci Lili Reinhart koja je ujedno i zvijezda te njegova kolegica u seriji Riverdale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Both the birthday and the gift. My little muse, happy birthday my love.

Objavu dijeli Cole Sprouse (@colesprouse)

Njegov Twitter račun navodno je neko vrijeme bio izbrisan, ali izgleda da se Cole ipak uspio vratiti. 

Sve u svemu, jaaako neugodna situacija za obojicu. Drago nam je da su je uspjeli riješiti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajooj :(