Prvi 536 pregleda 27. prosinca 2018.

Srednjoškolci otkrili što misle o bullyingu

Naš youtuber Magic Leon, u suradnji s Nescafeom snimio je video kojim započuinjemo početak kampanje. Smatramo da je bullying ogroman problem u hrvatskim školama, te smo, uz pomomoć Leona, provjerili što naši srednjoškolci misle o bullyingu te kako mu stati na kraj.

 Pitao je srednjoškolce koje je njihovo mišljenje o bullyingu, a za svaki pozitivan odgovor dijelio je  NESCAFÉ 3u1 Strong.

Financijsko stanje, izgled, ljubomora i dokazivanje neki su od najučestalijih razloga bullyinga među mladima. 

- Djeca se dokazuju pred drugima, to je najveći razlog - smatra jedan od ispitanika.

- Neki ljudi jednostavno nisu naviknuti na različitosti - zaključila je jedna srednjoškolka kada ju je Leon pitao zašto dolazi do bullyinga. 

Srednjoškolci su se složili kako bi svi reagirali na bullying te ne bi dopustili da se dogodi.

Ovaj video tek je početak kampanje u kojoj ćemo, u suradnji s NESCAFÉ-om, cijeli prvi mjesec posvetiti problemu bullyinga u školama. Zato nas pratite i podržite!

Kako bi ti reagirao na bullying?

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Super da se priča o tome!