Prvi 1513 pregleda 15. ožujka 2018.

Ssssavršeno: Započni dan s kavom u zmijskom gnijezdu

tokyosnakecenter@instagram

U betonskoj džungli zvanoj Tokyo nalazi se mnogo zmija, a sve se druže u Tokyo Snake Centeru i pijuckaju kavu! Ovaj kafić nalazi se u modernom kvartu Harajuku i dok piješ kavu možeš imati zmijurinu oko vrata. Sa svim mačjim kafićima, bilo bi čudno da ovaj hit kafić nije postao popularan.

Pogledaj video:

Dok se u mačjim kafićima mace slobodno šeću okolo, u Zmijskom Centru prvo izabereš zmijskog "pomoćnika" iz reda kutija koje su poredane na polici na ulazu.

Kada sjedneš i naručiš piće, uz narudžbu dolazi i posebna kutijica s gmizavim stvorenjem unutra. Gosti ovog kafića uživaju u hrani i piću dok ove zvijeri sikću na njihovom stolu. 

Kafić je otvorio Hisamitsu Kaneko u 2015., a danas kafić brine o već 39 zmija. Svom srećom, nijedna nije otrovna! Damo se kladiti da si se svejedno naježio.

Sa zmijama se možeš i slikati, držati ih i dragati, a to će te koštati 540 yena. Kod nas je to samo 30 kuna, bagatela!

Ima li tih para koje bi te nagovorile da piješ kavu i ručaš sa zmijurinama?

 

 

Novi trend na mrežama: Ovo je prvo pivo sa šljokicama

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san!   

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leoni98

    Omg, omg - baš nisu normalni! Ko bi pio kavu sa zmijama! fuj
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°