Prvi 673 pregleda 27. siječnja 2022.

Stajali su u ledu tri minute: 'Kako brutalno iskustvo!'

joomboos

U novom videu 'Trojka isprobava' hrabri JoomBoosovi influenceri isprobali su popularnu Wim Hof metodu jačanja imuniteta u ledenoj kupki o kojoj bruji cijeli svijet. Nije im baš bilo svejedno, ali su se hrabro borili

Ja više apsolutno ništa ne osjećam tako da bih ovdje mogao ostati i cijeli dan, kad me već pitate, zaključio je Bruno Lukić nakon minute stajanja u ledenoj vodi. Naime, on, Filip Rebrović i Filip Dejanović u sklopu JoomBoosova serijala 'Trojka isprobava' pokušali su što dulje izdržati u ledenoj kupki kako bi ojačali imunitet i, naravno, međusobno se dokazali kao najizdržljiviji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o popularnoj Wim Hof metodi koja, osim kupanja u ledu, uključuje i vježbe disanja, koje su dečki prvo morali proći da bi uopće mogli uskočiti u led. Kroz sve ih je vodio life coach Tino Ivanešić.

Bruno, Filip i Filip 30 puta morali su duboko udahnuti pa izdahnuti ležeći na krevetu. To je bila tek blaga priprema za ono što im je tek uslijedilo, dok su bili bez majice na ledenim temperaturama vani - u ledenoj kupki.

 | Autor: screenshot screenshot "Ovime jačate cijeli imunitet i, iskreno ću vam reći, baš vam dobro ide", bodrio ih je Tino dok su stajali u ledu. A na kraju je najduže u ledenoj vodi izdržao Filip Rebrović, koji je u ledu bio više od 3 minute. Bruno je uspio izdržati malo više od minute i pol, a Filip Dejanović oko 2 i pol minute.

"Bilo je užasno teško, ali je vrijedilo. Mozak ti cijelo vrijeme govori 'nemoj, nemoj, nemoj', ali ti se ne daš i onda uspiješ izdržati i pobijediš samoga sebe i strah koji imaš. Kad sam izašao van osjećao sam se neopisivo dobro", objasnio je Dejanović nakon eksperimenta, a i dečki su se složili s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wim Hof (@iceman_hof)

Ova je metoda nazvana po Nizozemcu Wimu Hofu The Icemanu, ekstremnom atletičaru najpoznatijem po svojoj sposobnosti da ostane i izdrži dugo na niskim temperaturama.

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?